english flag

Az NEC video megoldásainak stratégiája és jövöképe

A fejlett kommunikációs és információs, valamint hálózati és biometrikus megoldások vezető piaci szereplője, az NEC stratégiai megállapodást kötött a beágyazott videokommunikációs iparág éllovasával, a Vidyo vállalattal.

Az együttműködés keretében az NEC a Vidyo kiemelkedő minőségű videokonferenciás technológiáját alkalmazza kommunikációs megoldásainak fejlesztéséhez.

A várakozások szerint a két vállalat közös munkája a felhőalapú szolgáltatások mellett a biometrikus és más, hasonló biztonsági mechanizmusok hatékonyságának növelését fogja előmozdítani. A Vidyo piacvezető technológiája valós idejű, közvetlen és fokozott hatékonyságú kollaborációt tesz lehetővé HD minőségben. Ezt a fejlett videomegoldást ötvözve az NEC interoperábilis felhőszolgáltatása, az ONDemand Kollaboráció nemcsak a nagyvállalatok igényeinek kedvez. Szobánként akár 100 résztvevővel, a tartalmak megosztásának és a felvételek rögzítésének lehetőségével válik az ONDemand Kollaboráció egy igazán magas színvonalú csoportmunka-eszközzé.

Larry Levenberg, az NEC Corporation of America alelnöke szerint a Vidyoval való együttműködés a megkülönböztetés kulcsa az NEC kínálatában. Az Egységes Kommunikációs platformján a vizuális képességek erősítésével komoly versenyelőnyhöz juthat az amerikai és kanadai piacon, míg a Vidyo számára szintén hatalmas terjeszkedési lehetőséget rejt magában a két társaság partneri viszonya.

Forrás: https://www.uctoday.com/news/whats-new/nec-selects-vidyocloud-to-video-enable-nec-applications-endpoints-biometrics/ 

  • Székhely: 1149 Budapest, Róna utca 120-122.
  • +36 1-801-8500, +36 1 273 2150
  • Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • Webáruházunk: voiplaza logo2

Hírlevél feliratkozás


Hozzájárulok ahhoz, hogy adataimat az Assono Magyarország Kft. felhasználja, és részemre ajánlatairól, akcióiról értesítést küldjön. Elolvastam és megértettem az Assono Magyarország Kft Adatvédelmi tájékoztatóját
Top