english flag

Partnereink

A legjobb partnerekkel dolgozunk annak érdekében, hogy jövőbiztos, teljes körű megoldásokat, és egységes (konvergált) beszéd-, adat- és mobil technológiákat kínálhassunk ügyfeleink számára.

 

Az Assono máris jelentős szerepet tölt be ezen a területen. Az Assono olyan ügyfélcentrikus vállalat, amely képes mindenre kiterjedő vállalati kommunikációs igényekre megoldást találni, helyi és multinacionális cégek esetében is egyetlen, szakértő, független forrásból.

Feladatunk, hogy segítsünk a vállalatoknak és intézményeknek abban, hogy még jobbak, még nagyobbak, még sikeresebbek legyenek új, hatékonyabb munkamódszerek alkalmazásával. Első osztályú kommunikációs megoldásokkal az Assono oly módon képes összekapcsolni az alkalmazottakat, az információt és a vevőket/ügyfeleket, amellyel egyértelműen a leghatékonyabb technológia birtokába jutnak.

Főbb partnereink:

Mitel gold partnerMitel Networks Corporation 1972 –ben alapított, jelenleg a NASDAQ –on és a Torontói Tőzsdén (NASDAQ: MITL; TSX: MNW) jegyzett vállalat. Székhelye Kanatában, Kanada Ontario tartományában van.

A Mitel 2014. januárban a szintén kanadai székhelyű Aastra Technologies céggel egyesült. Az Aastra korábban jelentős akvizíciókkal (a svájci Ascom, a francia EADS [Matra] Telecom, a német DeTeWe és az Ericsson Enterprise) 2014 –re a világpiac egyik meghatározó gyártója lett. Így a két vállalatból több mint 100 országban jelen lévő, 60 milliónál is több végfelhasználót kiszolgáló, 1 milliárd USD forgalmat meghaladó vezető piaci szereplő jött létre.

Mitel + Aastra = kétszer olyan jó.

Az Assono Magyarország Kft. a Mitel egyetlen hazai Gold szintű értékesítési és szerviz partnere.

 

Aastra partnerekAz Aastra vállalatát 1983-ban alapították Kanadában, Ontario városában. A világ élvonalában helyezkedik el a vállalati telekommunikációban. Az Aastra innovatív kommunikációs termékeket és alkalmazásokat fejleszt és gyárt a vállalati/intézményi felhasználók számára. Funkciógazdag telefonjait, call center megoldásait, termináljait kis-, közepes- és nagyvállalatok számára kínálja. Világszerte több mint 50 millió telepített vonala van, illetve több mint 100 országban közvetve vagy közvetlen van jelen. Az Aastra több vezető vállalati kommunikációs gyártó – a svájci Ascom alközponti divíziója, a francia Matra Telecom (EADS alközponti üzletág), a német DeTeWe és a svéd Ericsson Enterprise AB – felvásárlásával és integrálásával a világ egyik vezető gyártójává vált.

2014. októberben a Mitel® Networks Corporation, a vállalati kommunikációs megoldások vezető gyártója bejelentette, hogy lezárta egyesülését az Aastra Technologies Limited -del. 1,1 milliárd USD együttes árbevétellel és világszerte 60 millió ügyféllel a Mitel a 18 milliárs USD forgalmú üzleti kommunikációs piac az egyik legnagyobb globális résztvevője lett.

Az Assono Magyarország Kft. az Aastra hivatalos disztribútora és szerviz partnere, mely egyedüli Gold minősítéssel rendelkező Aastra partner Magyarországon.

 

NEC gold partner 1501899-ben, a Nippon Electric Company (új nevén NEC Corporation) az első olyan japán vegyes vállalat volt, melyet külföldi tőke hozott létre.

A világban az elsők között volt a technológia és a kutatás-fejlesztés területén, amelyet a vezetői innováció tett lehetővé, támogatva a szervezettel, fejlesztéssel, és a személyi rendszerek megreformálásával, valamint a környezetvédelmi projektjeivel. Az NEC működését 3 szegmensre osztotta fel: IT megoldások, hálózati megoldások és elektronikus készülékek. Ma már vezető helyen áll a KKV-k számára gyártott alközpontok értékesítésében (a 100 mellékállomás alatti kategóriában).

Az Assono Magyarország Kft. az NEC Gold fokozatú disztribútora és szerviz partnere.

 

yealink-partner-150Yealink vállalatát 2001-ben alapította, Xiamen-ben. (Kína). A Yealink professzionális tervező és gyártó az IP telefon és IP videó telefon területén, az egész világra kiterjedő, széleskörű távközlési piaccal rendelkezik. Több mint 10 éve, a Yealink arra összpontosít, hogy magas költségmegtakarítással, könnyű kezelhetőséggel és kedvező áron kínálja IP telefonjait. A Yealink termékei a felhasználók számára rugalmasságot és széleskörű együttműködő képességet biztosít a piacon jelenlévő IP-PBX, softswitch és IMS technológiákkal.

Az Assono Magyarország Kft. a Yealink hivatalos disztribútora és szerviz partnere.

Yealink Authorized Onlind Reseller Logo2017A Yealink 2012 –ben elnyerte a Frost & Sullivan Best Practices Award díját. Az elismerés megítélésekor felmerülő számos szempont közül a zsűri kiemelt hangsúlyt fektet a termékbevezetés kiváló megtervezésére és végrehajtására, a stratégiai szövetségek kialakítására, forgalmazási stratégiákra, a technológiai újítások bevezetésére, és az ügyfélszolgálat minőségére.

 

ericsson-logo150Az Ericsson 2008 –ig az egyik vezető cég a vállalati megoldások (alközpontok, telefonkészülékek és alkalmazások) piacán. Az Ericsson ezt az üzletágát 2008 –ban értékesítette az Aastra részére. Jelenleg is több olyan rendszert fejleszt tovább és gyárt az Aastra, melyeket korábban Ericsson logo alatt ismerhettünk meg. Az Assono Magyarország Kft. és elődvállalatai 1990 óta forgalmazott, telepített és szervizelt Ericsson rendszereket és készülékeket. Jelenleg is kínálunk többféle felújított, azaz gondosan tesztelt, tisztított és megfelelő csomagolással ellátott készülékeket és részegységeket, valamint szervizelünk Ericsson rendszereket, javítjuk ezek részegységeit és készülékeit.

 

Bittel logo150A Shandong Bittel Electronics (Bittel) vállalatot 1989-ben alapították, már akkor 20 éves tapasztalattal a kommunikációs iparágban. Az alapítás lehetővé tette, hogy saját tervezésű, fejlesztésű és gyártású termékeket forgalmazzon. A Bittel vezető szerepet foglal el a szállodaiparban a multimédiás kommunikáció területén. 1998-tól kezdett el gyártani hotelek számára telefonokat, újabb termékei a médiacsatlakozó panelek. Üzleti stratégiájában 4 fő pontra koncentrál: professzionális dizájn, professzionális gyártás, professzionális értékesítés és professzionális szolgáltatás.

 

alphatech150Az Alphatech vállalatát 1999-ben, Prágában alapította. A fő hangsúlyt a telekommunikációs termékek fejlesztésére, gyártására és forgalmazására fordítja. A cég szakterülete a GSM eszközök - mint például a GSM adapterek, GSM modemek és GSM lokátorok. A GSM alkalmazásokon kívül a kis és közepes méretű vállalatok számára alközpontokhoz kapcsolódó ISDN és analóg eszközöket gyárt, például kaputelefon és kapunyitó interfész egységeket. A Siemens GSM modulok rendszerintegrátoraként az Alphatech globális kapcsolatokkal rendelkezik.

 

dsr-150DSR Partner tevékenységi területe a csúcsminőségű és nagy kapacitású digitális hang- és adatrögzítő berendezések és rendszerek, valamint a hang- és adatfeldolgozó megoldások fejlesztése és üzemeltetése.

A DSR Partner által fejlesztett és gyártott berendezéseket több mint 1000 elégedett ügyfél használja mind civil, mind katonai területeken, ahol a biztonság és megbízhatóság elsődleges szempont.

 

ecosonic-150Az Ecosonic a professzionális call center munkatársak és irodai felhasználók számára gyárt vezetékes és vezeték nélküli fejbeszélőket és az ezekhez használatos kiegészítőket, mint például erősítőket, kábeleket és más eszközöket. Termékei olyan felhasználók számára készülnek, akik hosszú órákat töltenek a számítógép és telefon mellett. Fejbeszélői kényelmes és könnyű használatot biztosítanak akár nyolc órán, vagy még hosszabb időn keresztül is.

A cég az 1980 –as évek közepétől fejleszt és gyárt különböző termékeket. Folyamatos fejlesztéssel, új termékek megalkotásával, és a meglévő gyártmányai továbbfejlesztésével - partnerei és vásárlói visszajelzésére támaszkodva – versenyképes árú, ugyanakkor magas minőségű megoldásokat biztosít ügyfeleinknek. Költségeit alacsonyan tartja annak érdekében, hogy termékeit a legjobb áron juttathassa el Önökhöz.

 

jabra-150Jabra világ egyik vezető professzionális irodai és call center használatra szánt fejbeszélő-gyártója (headset). A hírnevet az innováció, a megbízhatóság és a könnyű használat eredményezi - amely már több mint két évtizede tart –, a Jabra olyan vezetékes és vezeték nélküli fejhallgatókat, valamint a mobil és az irodai környezetre tervezett kiegészítőket gyárt, amelyek növelik a felhasználók szabad mozgását, a kényelemét, és a funkcionalitást telefonálás közben.

 

jacob-logo-150A skandináv tervező Jacob Jensen műtermét 1958-ban hozta létre. A következő évtizedekben alkotásai a forradalmian új, tiszta és klasszikus formát képviselik, amelyek által a világ egyik leginkább elismert tervezők közé sorolják. A szállodai szobákra specializált Jacob Jensen telefonok különböző funkciókkal vannak felszerelve. Az egyedi design teszi teljessé a szoba újbóli berendezését és hozzáteszi azt a "valami keveset" az általános benyomáshoz, amely a vendég még kellemesebb tartózkodását teszi lehetővé.

 

konftel-150Konftel a világ egyik vezető vállalata az audiokonferencia megoldások területén. 1988 óta küldetése az, hogy segítse az, hogy a távolságot legyőzve találkozókat szervezhessenek. Az audiokonferencia egy nagyszerű módja annak, hogy időt, pénzt takarítsunk meg, és egyúttal hozzájárul egy jobb környezethez. A jó minőség elengedhetetlen a hatékony a telekonferenciákhoz, ezért a Konftel a szabadalmaztatott OmniSound ® audio technológiáját beépítette minden telefonjába.

 

Philips Logo 150A hollandiai Royal Philips Electronics egy egészségügyi és well-being vállalat, amely az emberek életmínőségének javítására összpontosít a legújabb innovációk időszerű alkalmazásával. A világ egyik vezető vállalataként az egészségügy, az életstílus és a világítástechnika területén, a Philips a technológiát és a designt ötvözi emberközpontú megoldásokba a fogyasztói igények és a “sense and simplicity” márkaígéret alapján.

  • 1142 Budapest, Rákos tér 34.
  • +36 1-801-8500
  • Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • Webáruházunk: voiplaza logo2

Küldjön üzenetet!

  Mail is not sent.   Levelét elküldtük.
Captcha
Top
Ez a weboldal sütiket (cookie-kat) használ a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében. Felhasználási elvek . Elfoadom a sütiket. Mehet!