english flag

A Mitel kiérdemelte a Növekedési Kiválóság Díjat

Az egységes kommunikáció és kollaboráció (UCC) iparág jelenlegi elemzése alapján, a Frost&Sullivan elemző cég a Mitel számára ítélte oda az Észak-amerikai Nővekedési Kiválóság Díjat (North American Growth Excellence Leadership Award, 2017). 

Az elismerést azért a sikeres növekedési stratégiájért kapta a kanadai cégóriás, amely mind az organikus növekedést mind az akvizíciós terjeszkedést magában foglalja a UCC piacon.

"A Mitel maximálisan kiaknázta az akvizíciók nyújtotta lehetőségeket, gazdagítva ezáltal a technológiát, a partner ökoszisztémát és az ügyfélkapcsolat managementet. Ezek hatására erősebb irányítást szerezhetett a meghatározó fogyasztói piaci innovációkban és sikeresebben vette fel a versenyt mind az UCC iparágon belül mind azon kívül is." - nyilatkozta Robert Arnold, vezető elemző.

A Mitel kétágú növekedési stratégiája segítségével egyre nagyobb teret hódított a UCC piacon, mely egy hanyatló, helyi szegmensből és egy magas versenyképességű, szétszabdalt UCasaservice (UCaaS) szegmensből áll. A Mitel, a Toshiba és a ShoreTel helyi PBX és UC platformon telepített ügyfelei együttesen több százezer rendszert és több, mint 70 millió felhasználót jelentenek, akik a jövőben bevonhatóak a felhő alapú szolgáltatásokba.

A Mitel terjeszkedése során azokat a cégeket célozza meg, amelyek illeszkednek értékrendjéhez és elkötelezett, hosszútávú ügyfélkapcsolat-management elképzeléseihez. A cégóriás sikeresnek bizonyult a technológia, a HR, az üzleti folyamatok és partnerkapcsolatok szinte sérülésmentes beolvasztásában, ezáltal szinte maximálisan részesült a beolvasztott cég versenyképességéből. Fontos szempont az is, hogy a Mitel támogatja a vevőket, hogy minimális veszteséggel tudjanak áttérni az új kompatibilis és interoperábilis technológiákra.

"A Mitel stabil, vezető vállalati háttérrel maga mögött pragmatikus növekedési stratégiát folytat, amely kedvez mind a partner ökoszisztémának mind a fogyasztóknak." - nyilatkozta Robert Arnold, vezető elemző.

Kiemelkedő teljesítményéért a Mitel kiérdemelte a Frost & Sullivan Nővekedési Kiválóság Díjat (North American Growth Excellence Leadership Award, 2017).

A Frost & Sullivan minden évben kiosztja ezt a díjat olyan cégeknek, amelyek mind a növekedésben mind az ügyfélkapcsolatokban kiválóan teljesítenek. Ez a díj az értékelt cég sikeres növekedését, diverzifikációját, fenntartható stratégiáját ismeri el.

Forrás: https://www.mitel.com/newsroom/news-releases/mitel-leads-growth-excellence-unified-communications-and-collaboration-mark-0

  • Székhely: 1149 Budapest, Róna utca 120-122.
  • +36 1-801-8500, +36 1 273 2150
  • Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • Webáruházunk: voiplaza logo2

Hírlevél feliratkozás


Hozzájárulok ahhoz, hogy adataimat az Assono Magyarország Kft. felhasználja, és részemre ajánlatairól, akcióiról értesítést küldjön. Elolvastam és megértettem az Assono Magyarország Kft Adatvédelmi tájékoztatóját
Top