english flag

A Yealink időtálló hangátviteli megoldásai

A Yealink, a világ vezető egységes kommunikációs, audio és videómegoldásokat kínáló cége T56A, T58A, valamint CP960 konferenciakészüléket szállít a Microsoft Teams platform számára. 

A Yealink T56A, T58A, valamint CP960 konferenciakészüléket beágyazott Teams applikációkkal és felhasználói felülettel látják majd el.

„A Yealink Microsoft Teams platformra ültetett készüléke kiváló folytatása a Skype for Business vonalnak.” – nyilatkozta Bob Davis, Office 365 alelnök. „Izgatottan figyeljük a további elkötelezettséget és együttműködést, melynek segítségével az Intelligens Kommunikáció (IC) víziója válhat valóra.”

A T56A és T58A asztali készülékek a mai világ elfoglalt vezetőinek és szakembereinek készültek. Intelligens médiatelefonok, amelyek egyedi designba öntve, HD audio- és videohívás élményt nyújtanak felhasználóik számára. A CP960 Teams platformon működő konferenciatelefon a Harman’s cutting-edge és a HD hangminőség ötvözete, közepes és nagy konferenciatermekbe tervezve. 

„Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy kiterjeszthetjük a kapcsolatunkat a Microsofttal a Teams megoldások kapcsán” – nyiltakozta Stone Lu, a Yealink társalapítója és értékesítési és marketing alelnöke.

Több mint egy évtizeden keresztül magas minőségű megoldásokkal és termékekkel a Yealink vezető szerepet töltött be a VoIP innovációk piacán. Az egységes kommunikációt megvalósító, hatékonyságnövelő megoldásaival továbbra is az élvonalban kíván maradni.

„A közeljövőben még jobban el fogjuk mélyíteni együttműködésünket a Microsofttal, hogy egy kategóriájában legjobb, magas minőségű, jellemzőkben gazdag, teljesértékű portfóliót valósíthassunk meg.” – nyilatkozta Stone Lu.

A Teams platformra ültetett készülékeken kívül más megoldások kapcsán is zajlik a két fél között együttműködés: az Office 365-ben lévő Skype for Business végpontok, a Yealink T4S sorozat és a Yealink eszközmanagement platform tekintetében is.

  • Székhely: 1149 Budapest, Róna utca 120-122.
  • +36 1-801-8500, +36 1 273 2150
  • Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • Webáruházunk: voiplaza logo2

Hírlevél feliratkozás


Hozzájárulok ahhoz, hogy adataimat az Assono Magyarország Kft. felhasználja, és részemre ajánlatairól, akcióiról értesítést küldjön. Elolvastam és megértettem az Assono Magyarország Kft Adatvédelmi tájékoztatóját
Top