english flag

AZ ASSONO E-SZÁMLÁZÁSRA TÉR ÁT 2020. MÁJUSTÓL

Az Assono Magyarország Távközlési Kft. 2020. május hónapban bevezeti a jogszabályoknak megfelelő elektronikus számlázást. Ez vevőinknek egyszerűbb és gyorsabb ügyintézést tesz lehetővé.

Könnyebb és olcsóbb lesz a vevőink számára a számlák kezelése és tárolása. Az alábbiakban tájékoztatást adunk az e-számlázás részleteiről.

Az Assono Magyarország Kft. 2020. május hónapban elindítja az e-számlázást.

A www.voiplaza.com webáruház Megrendelési és szerződéses feltételei módosulnak, az elektronikus számlázás bevezetésétől kezdve már kizárólag elektronikus számlát állítunk ki a VoIPlaza –ban feladott megrendelésekkel kapcsolatosan (ez az előleg- és végszámlákra is vonatkozik).

A korábban megkötött szerződések alapján történő szállítások és szolgáltatások teljesítése kapcsán nyilatkozatban kérni fogjuk ügyfeleink hozzájárulását az elektronikus számlázás kapcsán, melyet egy Nyilatkozat kitöltésével tehetnek meg. A Nyilatkozat innen letölthető:

ELFOGADÓ NYILATKOZAT LETÖLTÉSE

A nyilatkozat aláírásával ügyfeleink hozzájárulnak, hogy az általunk kiállított számlákat a hatályos jogszabályoknak megfelelően elektronikus formában, elektronikus aláírással és időbélyegzővel ellátva fogják megkapni. A nyilatkozatokat az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre kérjük visszaküldeni.


Hogyan működik az Assono elektronikus számlázása?

A számlákat továbbra is az eddig használt ERP rendszerünk számlázó moduljában állítjuk ki, de immár elektronikus számla formájában, amit a rendszer automatikusan elküld a Számlaközpont Zrt. rendszerébe. Itt a Számlaközpont Zrt. rendszere végzi a jogszabályi előírásoknak megfelelő hitelesítést, elektronikus aláírással és időbélyeggel látja el. A számlák mellékletei is elektronikus, PDF formátumban jutnak el vevőinkhez. A számlát és a mellékletet a Vevő által megadott email címre küldjük.

Vevőinknek lehetősége van arra is, hogy a szamlakozpont.hu oldalon található online adminisztrációs felületet használják. Innen bármikor, később is letölthetik, kezelhetik elektronikus számláikat. Ha ilyen igényük van, kérjük jelezzék a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen.

Az e-számla megnyitásához az Adobe Acrobat Reader minimum 8-as verziója szükséges. Az Adobe Acrobat Reader segítségével megnyitott számlákon láthatók a hitelesítések. Az „Aláírások” menüpontban a jobb egér gombbal a „Hitelesítette” gombra kell kattintani, majd az „Aláírás tulajdonságok megjelenítése” menüpontot, az „Aláró” és a „Dátum/Idő” menüpontra.

Az Adobe Reader ® program letölthető és telepíthető az alábbi weboldalról: 

http://get.adobe.com/reader/

Ha kérdésük merül fel az e-számlázással kapcsolatban, kérjük küldjenek email a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címre, vagy hívják a +36 (1) 801 8500 telefonszámunkat.

  • Székhely: 1149 Budapest, Róna utca 120-122.
  • +36 1-801-8500, +36 1 273 2150
  • Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • Webáruházunk: voiplaza logo2

Hírlevél feliratkozás


Hozzájárulok ahhoz, hogy adataimat az Assono Magyarország Kft. felhasználja, és részemre ajánlatairól, akcióiról értesítést küldjön. Elolvastam és megértettem az Assono Magyarország Kft Adatvédelmi tájékoztatóját
Top