english flag

Hamarosan érkeznek a Mitel legújabb sorozatú IP telefonjai – MiVoice 6900-es széria

Már nem kell sokáig várni, hogy a Mitel 69xx sorozatú IP készülékei az MX-ONE IP telefonrendszeren is használhatók legyenek. Még több funkciót, még elegánsabb külsőt, még jobb hangminőséget, különleges vezeték nélküli megoldásokat és kiegészítőket várhatunk.

A Mitel MiVoice sokoldalú 6900-as sorozatát dinamikus, rugalmas munkastílusra tervezték. A Mitel Mivoice 6900-as sorozata a Mobile First IP telefonok családjába tartozik, biztosítva az IP telefonok és mobilhívások/alkalmazások emelt szintű integrációját. A Mitel MobileLink segítségével a felhasználó mobil telefonja kapcsolatot létesít a MiVoice 6900 Bluetooth interfész felületével, ezáltal az mobil és IP hívások az IP telefonon, egyetlen integrált felületen válnak kezelhetővé, áttekinthetővé. A Mitel MobilLink lehetővé teszi a kristálytiszta HD audio minőség és egyéb a 6900 szériából adódó kényelmi ergonomikus adottság élvezetét mind a mobil, mind az IP hívások alatt. A 6900-as család biztosítja a mai igényeknek megfelelő rugalmasságot és lehetőségeket.

A MiVoice 6920 IP telefon azoknak a vállalati felhasználóknak készült, akik egyedi, kiemelkedő HD audio élményre vágynak egy beszédre optimalizált kézibeszélő segítségével. A telefon további jellemzői: nagyméretű színes LCD kijelző, 18 programozható gomb, MobileLink kapcsolat. 

A MiVoice 6930 IP telefon - mely szintén alkalmas MobileLink integrációra - 4.3" színes kijelzővel, kristálytiszta HD audio hangminőséggel, 72 programozható gombbal a tapasztalt felhasználók készüléke. Opcionálisan vezeték nélküli kézibeszélővel is rendelhető.

A MiVoice 6940 pedig azoknak a felsővezetőknek tervezték, akiknek magas elvárásaik vannak az IP telefonokkal kapcsolatban.  7" érintőképernyő, kristálytiszta HD audio hangminőség, vezeték nélküli beszédre optimalizált kézibeszélő, 96 programozható gomb.

Az új Mitel 6900-es sorozat a korábbi Mitel készülékeket minden más típustól megkülönböztető egyedi kézibeszélőjét kapták a mai kor dizájn elemeivel finomítva.

  • Székhely: 1149 Budapest, Róna utca 120-122.
  • +36 1-801-8500, +36 1 273 2150
  • Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • Webáruházunk: voiplaza logo2

Hírlevél feliratkozás


Hozzájárulok ahhoz, hogy adataimat az Assono Magyarország Kft. felhasználja, és részemre ajánlatairól, akcióiról értesítést küldjön. Elolvastam és megértettem az Assono Magyarország Kft Adatvédelmi tájékoztatóját
Top