english flag

Innovációs díjat kapott a Mitel applikációja

Az Internet Telephony Magazine a MiTeam applikációt ismerte el a legnagyobb innovációnak a csapatmunka és kollaboráció területén. A MiTeam egy olyan eszköz, mely fejleszti, erősíti a csoport együttműködését és a közös munkát.

  • Gyorsabbá és egyszerűbbé teszi az emberek közötti kommunikációt,
  • illeszkedik a modern csoportmunka-környezetbe és a mobilkommunikáció irányította világba,
  • problémamentes integráció több, mint 50 vezető SaaS platformmal.

A valós idejű üzleti megoldások vezető vállalataként a Mitel elnyerte a TMC Lab Innovation Award díjat a MiTeam csoportmunka alkalmazásáért. A MiTeam egyesítette a szétszabdalt kommunikációs felületeket (e-mail, chat, szöveges üzenet, telefonhívások, videochat, videokonferencia) egy egységes munkafelületté, ahol a csoportok könnyen létesíthetnek kapcsolatot és dolgozhatnak együtt.

 A MiTeam bármely eszközről elérhető, mindössze egy ablakban magában foglal mindent, ami az eredményes csoportmunkához szükséges; chat, videokonferencia, képernyőmegosztás, dokumentumok és fájlok megosztása. Több, mint 50 SaaS platformmal kompatibilis.

A TMCNet szerkesztői elismerően szóltak a MiTeamről, kiemelve az alkalmazás sokszínűségét, mely számtalan eszközt nyújt egy üzleti vállalat számára egyetlen applikáción keresztül. Külön dicsérettel illették a mai mobiltelefonok és mobileszközök uralta világhoz való alkalmazkodásért, ami a szerkesztők szerint a fiatal tehetségek vonzásában is nagy szerepet játszhat.

A Mitel felhő alapú szolgáltatásait a Frost & Sullivan nemrégiben a Kompetitív Stratégiai Innováció és Vezetés díjjal jutalmazta. A Mitel sikerét erősíti továbbá az is, hogy a vállalati kommunikáció területén ő az egyetlen vállalat, aki mind az öt „Magic Quadrant” kategóriában jelen van a Gartner elemzések alapján.

Ha többet szeretne megtudni a MiTeamről, látogasson el a MiTeam és MiCollab termékoldalára.

  • Székhely: 1149 Budapest, Róna utca 120-122.
  • +36 1-801-8500, +36 1 273 2150
  • Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • Webáruházunk: voiplaza logo2

Hírlevél feliratkozás


Hozzájárulok ahhoz, hogy adataimat az Assono Magyarország Kft. felhasználja, és részemre ajánlatairól, akcióiról értesítést küldjön. Elolvastam és megértettem az Assono Magyarország Kft Adatvédelmi tájékoztatóját
Top