english flag

Assono Dial Helper - Csak jelölje ki és tárcsázza!

A Dial Helper intelligens alkalmazás, amely egyszerűbbé és könnyebbé teszi a számítógépes munkát. Az egérrel csak ki kell jelölnie a hívni kívánt számot. 

Nem kell telefonszámokat megjegyezni, a képernyőről leolvasott hosszú telefonszámot a telefonba billentyűzni. Így növelheti munkája hatékonyságát és csökkentheti leterheltségét, a valóban lényeges dolgokra koncentrálhat. Csak a Dial Helper szoftverre és egy IP (SIP) telefonra van szüksége. IP telefonja bármilyen telefonközponthoz, vagy közvetlenül VoIP szolgáltatóhoz csatlakozhat, mivel a Dial Helper közvetlenül a telefonkészüléket vezérli. Csak a telepítés során szükséges Internet kapcsolat, és miután a licenc regisztrálása megtörtént, már Internet kapcsolat nélkül is használhatja a szoftver alkalmazást.

Assono DialHelper 400x245

A számítógépről történő telefonhívás sosem volt olyan egyszerű, mint a Dial Helper “kijelölés és tárcsázás” funkciójával.

Előnyök

  • Kompatibilitás szinte az összes szoftverrel – a Dial Helper szinte minden PC-s szoftverrel együttműködik a web böngészőktől és levelező programoktól kezdve a dokumentumkezelő, táblázatkezelő, adatbázis, CRM, ERP szoftverekig.
  • Megelőzi a téves tárcsázást – nem fogja a képernyőről vagy papírról olvasott hosszú telefonszámokat tévesen tárcsázni, így növelheti hatékonyságát.
  • A munkája kellemesebb lesz – az egész nap telefonáló ügyfélszolgálati munkatársaktól az elfoglalt vezetőkig mindenkinek megkönnyíti a munkáját. Nem kell saját telefonkönyveket készíteni, mivel bármilyen meglévő dokumentumból, e-mailből, weboldalról kijelölheti a telefonszámot és már tárcsázhat is.

Az alkalmazást megrendelheti itt>>>.

  • Székhely: 1149 Budapest, Róna utca 120-122.
  • +36 1-801-8500, +36 1 273 2150
  • Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • Webáruházunk: voiplaza logo2

Hírlevél feliratkozás


Hozzájárulok ahhoz, hogy adataimat az Assono Magyarország Kft. felhasználja, és részemre ajánlatairól, akcióiról értesítést küldjön. Elolvastam és megértettem az Assono Magyarország Kft Adatvédelmi tájékoztatóját
Top