english flag

A szállodai megoldások piacvezető vállalatát vásárolta fel a Mitel

A vállalati kommunikációs megoldásokat kínáló kanadai Mitel június elején bejelentette, hogy alig egy évvel az Aastra beolvasztását követően teljes egészében felvásárolja a TigerTMS-t, 

A TigerTMS a szálloda- és vendéglátóipart felhő alapú, szoftveres megoldásokkal globálisan ellátó londoni székhelyű vállalat hírében állt. A beolvadó TigerTMS szolgáltatásai közé tartozott szállodai szoftverek és hívásmenedzselő alkalmazások telepítése, hangposta és szállodai ébresztő funkciók integrálása, valamint a vendéglátói szolgáltatások kiterjesztése okostelefonokra és tabletekre a legújabb IP technológiák alkalmazásával. Vevőkörébe tartozott a világ legnagyobb szállodaláncai közül többek között a Hyatt, a Marriot és az IHG.

A vendéglátás kínálatában egyre több szereplő hajlik a mobil- és felhőalapú megoldások használatára a vendégek minél teljesebb körű kiszolgálásának érdekében. Az akvizíció eredményeként a kanadai óriásnak minden rendelkezésére áll komplex szolgáltatások nyújtásához az érintett területeken. A Mitel azáltal, hogy hozzájut a TigerTMS által alkalmazott technológiákhoz, olyan megoldásokkal gazdagodik, melyek tökéletesen kiegészítik saját termékpalettáját és egyéb telekommunikációs megoldásait. Így nyújthat a vendéglátás szereplőinek kulcsrakész megoldásokat, melyeknek hála még hatékonyabban megvalósulhat a vendégek kényelmi szolgáltatásokkal való kiszolgálása a szállodai szektorban.

A két, korábban is piacvezető vállalat erőforrásainak egyesülésével idén nyártól a Mitel komplex megoldásai és kiterjesztett portfóliója a vendéglátóipar támogatásán keresztül újraformálhatja a szállodai vendégélményt szerte a világon.

www.mitel.com  www.tigertms.com

Az Assono Magyarország Távközlési Kft., a Mitel Gold szintű értékesítési és szerviz partnere, jelentős szállodai referenciákkal rendelkezik, és a TigerTMS szállodai rendszer telepítésében és támogatásában is több éves tapasztalata van. További információkat és szállodai megoldásokat talál a www.assono.hu és www.szallodaitelefon.hu oldalakon.

  • Székhely: 1149 Budapest, Róna utca 120-122.
  • +36 1-801-8500, +36 1 273 2150
  • Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • Webáruházunk: voiplaza logo2

Hírlevél feliratkozás


Hozzájárulok ahhoz, hogy adataimat az Assono Magyarország Kft. felhasználja, és részemre ajánlatairól, akcióiról értesítést küldjön. Elolvastam és megértettem az Assono Magyarország Kft Adatvédelmi tájékoztatóját
Top