english flag

Yealink MeetingBoard65 - Forradalmi innováció a digitális kollaborációban
Kiemelt

A Yealink MeetingBoard65 egy eszközben ötvözi a professzionális videokonferencia-készülékek leginnovatívabb funkcióit.

A termék nem csupán egy digitális okos tábla (whiteboard), hanem egy all-in-one kollaborációs eszköz, amely dinamikus és hatékony közös munkát tesz lehetővé a meeting minden résztvevője számára.

A MeetingBoard65 a natív Microsoft Teams applikációval kiegészülve tökéletes digitális kollaborációs élményt nyújt. Az online megbeszéléshez bárhonnan csatlakozhatnak a résztvevők, majd a felhő alapú megoldásnak köszönhetően közösen dolgozhatnak a projekteken.

rsz 1rsz 1co create

A MeetingBoard65 gurulós állványra felszerelve

Digitális okos kollaboráció 

A 4K 65” LED érintőképernyő egyszerűen kezelhető és kiválóan alkalmas prezentáció lebonyolítására is. A whitepaper-re lehet írni, rajzolni ujjal, tollal vagy akár tenyérrel is, a résztvevők pedig egyidőben módosíthatják a whitepaper-re felkerült tartalmat.

 

rsz 1ui 1

A Microsoft Whiteboard használata a MeetingBoard65-tel

Mesterséges Intelligenciával támogatott audio- és vizuális élmény

A beépített 4K kamera egy speciális képérzékelő szenzorral van ellátva, amely egyedülálló képminőséget és színvilágot biztosít. A MeetingBoard65 az arckiemelés (Auto Framing) és a hangkövetés (Speaker Tracking) funkciók mellett olyan Mesterséges Intelligenciával ellátott kamerafunkciókkal is fel van szerelve, mint a „Kép a képben” funkció, a dinamikus mozgáskövetés (Presenter Tracking), mely során a kamera folyamatosan az előadóra fókuszál és követi a mozgását a teremben, valamint a People feed, amely a résztvevők közötti azonnali és zökkenőmentes interakciót teszi lehetővé. A prémium, full duplex audio élményt a beépített 16 MEMS beamforming technológiájú mikrofon kiváló zaj- és visszhang-elnyomó képessége biztosítja.

Teljeskörű meeting élmény

A teljeskörű meeting élmény érdekében a MeetingBoard65 kiegészíthető optikai PTZ kamerával, vezeték nélküli mikrofonokkal, második érintőképernyővel, Windows OPS-szel, frissíthető Android OPS modullal, valamint vezeték nélküli USB-BYOD móddal is.* Továbbá párosítható a Yealink RoomPanel-lel, a Yealink RoomSensor-ral, valamint a Yealink kollaborációs érintőkonzollal. A termék opcionálisan felszerelhető egy praktikus gurulós állványra is.

A MeetingBoard65 működését ismerje meg az alábbi videóban:

 

A termékről bővebb információt talál az alábbi linken.

 

*A felsorolt funkciók csupán a fejlesztési folyamatokat követően válnak elérhetővé.

  • Székhely: 1149 Budapest, Róna utca 120-122.
  • +36 1-801-8500, +36 1 273 2150
  • Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • Webáruházunk: voiplaza logo2

Hírlevél feliratkozás


Hozzájárulok ahhoz, hogy adataimat az Assono Magyarország Kft. felhasználja, és részemre ajánlatairól, akcióiról értesítést küldjön. Elolvastam és megértettem az Assono Magyarország Kft Adatvédelmi tájékoztatóját
Top