english flag

Az igazi csapatjátékos - Yealink CP960

A megfelelő konferenciatelefon kiválasztása nem könnyű feladat. A vásárlást sokszor komoly tervezés előzi meg. Ahhoz, hogy a legmegfelelőbb készüléket válasszuk ki, számos kérdést kell feltennünk magunknak.

Mire szeretnénk használni az eszközt? Mekkora a tárgyalóterem mérete? Rendelkezünk-e alközponttal? Maximálisan hány fő fogja egyszerre használni a konferenciatelefont? Ha a kérdéseinkre választ kapunk, leegyszerűsödik a döntés folyamata is. Cikksorozatunkban igyekszünk bemutatni a Yealink konferenciatelefonjait, hogy segítsünk megkönnyíteni a választást.

Yealink CP960 az igazi csapatjátékos. Nagy tárgyalótermekbe, nem csak nagyoknak.

Ergonómikus megjelenés

A CP960 tervezésekor a Yealink maradt a már megszokott, letisztult és elegáns design-nál és a kiemelkedően jó minőségű anyaghasználatnál. A felhasználó-központú szemléletnek köszönhetően a készülék egyszerű, kényelmes használatot biztosít mindenki számára. Megkönnyíti a csapatmunkát, közelebb hozza a tárgyalópartnereit.

CP960 assono blog 3 image

Kristálytiszta hangzás

Kristálytiszta hangminőséggel – köszönhetően a Harman/Kardon audio technológiának – biztosítja a tökéletes érthetőséget, beépített WiFi-vel pedig a gyors csatlakozást.

Yealink Pentagon Meeting Room funkció

Ha nem rendelkezik IP telefonközponttal, akkor is használhatja, hiszen integrált konferenciahídjának hála, akár 5 résztvevős telefonkonferencia is létrehozható VoIP szolgáltatói kapcsolattal. Használhatja mobil telefonjával vagy notebookjával összekapcsolva, vagy – speciális szoftver változattal – akár Microsoft Skype for Business vagy Teams rendszerhez is. A készülék további jellemzőjeként elmondható, hogy igazi kettő az egyben termékkel állunk szemben, azaz ha most megvásárolja konferenciatelefonként, akkor később, egy Yealink videokonferencia–rendszer beszerzése esetén, már nem lesz szükség újabb audio-eszköz megvásárlására.

A CP960-ban megtalálható a Yealink Pentagon Meeting Room funkció, amellyel két érintéssel további új résztvevőket adhatunk a konferenciához, az Active Speaker használatával pedig kijelzi, hogy aktuálisan ki beszél.

Bővítési lehetőségek

Egy nagyformátumú készüléknek egy tárgyaló vagy konferenciaterem elhelyezkedése sem okozhat gondot. Hosszú vagy U alakú asztal? A Yealink CP960-nal ez sem probléma többé. Csillag topológiában akár négy készülék is összekapcsolható vagy a beépített jack csatlakozóval külső hangrendszerhez is csatlakoztatható.

1534907091583

Sokoldalú használati mód

A kiváló érthetőséget segítik az optimális hangzás érdekében bárhová elhelyezhető vezeték nélküli külső mikrofonok, amelyeken egy némító gomb is található a háttérzaj kiszűrésére. A konferenciatelefon használatával a diktafont is elfelejtheti, mivel hangjegyzeteket, jegyzőkönyvet vagy emlékeztetőt is készíthetünk vele, amelynek rögzítése történhet belső memóriába vagy USB eszközre. További előnye a CP960-nak, hogy taggyűlés vagy hivatalos szavazás is tartható a segítségével.

Mobilitás és testreszabhatóság

Konferenciahívás mobil telefonról vagy notebookról? A Yealink CP960-nak ez sem okoz problémát:  Bluetooth vagy USB csatlakozással mobil vagy VoIP/UC hívás is létrehozható (Hybrid UC Meeting).

A CP960 sokoldalúságát mutatja, hogy Microsoft Skype for Business vagy Teams szoftverrel és licenccel is rendelhető.

Az alábbi linkre kattintva most kedvezményes áron rendelheti meg a terméket.

KIPRÓBÁLOM

 

  • Székhely: 1149 Budapest, Róna utca 120-122.
  • +36 1-801-8500, +36 1 273 2150
  • Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • Webáruházunk: voiplaza logo2

Hírlevél feliratkozás


Hozzájárulok ahhoz, hogy adataimat az Assono Magyarország Kft. felhasználja, és részemre ajánlatairól, akcióiról értesítést küldjön. Elolvastam és megértettem az Assono Magyarország Kft Adatvédelmi tájékoztatóját
Top