english flag

Ingyenes tanulmány a jövő vállalatának legfőbb kommunikációs eszközéről

A Mitel MiVoice Konferenciatelefonnal csupán néhány hónapja kezdtünk részletesebben foglalkozni, de ezalatt az idő alatt radikálisan megváltoztatta véleményünket a telekonferenciáról. A Mitel megreformálta a kategóriát egy valóban innovatív és sokoldalú megoldással.

MiVoice konferenciatelefon vágott

Nem csupán telekonferenciáról van szó, a prezentációs, webes és kollaborációs funkcióknak hála a tárgyalótermekben feleslegessé válik a laptopok és tabletek megléte, minden feladatot képes egyetlen készülék ellátni.

Az önmagában is tetemes piaci részesedéssel rendelkező Aastra beolvasztását követően a Mitel piacvezető pozícióba lépett az EMEA régióban. A MiVoice Konferenciatelefon minden szempontból a Mitel leginnovatívabb telekonferenciás megoldása. A készülék formavilága messzemenően eltér a korábbi hasonló készülékekétől, a specifikáció pedig rendkívül sokat ígér. Két változata létezik, melyek között az egyetlen különbség a videokonferencia szolgáltatások megléte.

A dizájn nevezhető minimalistának, abból a szempontból legalábbis biztosan, hogy a készülék kialakítása a tiszta hangzásnak és a könnyű vezérelhetőségnek lett alárendelve – gondolunk itt az íves audio egységre és az integrált tabletre. A termék ezáltal a tekintélyes hardver ellenére rendkívül helytakarékos és letisztult, de az összeszerelését illetően is felfedezhetőek apróbb műszaki bravúrok.

Mitel MiVoice Conference Phone 5 v2

Ha már hardver, a MiVoice Konferenciatelefon olyan műszaki adatokkal rendelkezik, mint a 16 db HD mikrofon, melyek mindig az aktív beszélőre fókuszálnak, vagy a beépített 7 colos érintőképernyő, melynek köszönhetően a készülék vezérlése rendkívül gyors és kényelmes. A konferenciapartnerek közötti valós idejű kapcsolatot pedig olyan Mitel- és külsős applikációk használják ki, mint a web böngésző, a különböző fájlmegosztó kliensek és a számos kollaborációs alkalmazás.

A Mitel MiVoice Konferenciatelefon az a készülék, amit mindenkinek ki kellene próbálnia, hogy megtapasztalják a valódi kényelmet a tárgyalások, valamint a csoportmunkát igénylő feladatok során.

További információért és rendeléshez tekintse meg a Mitel MiVoice Konferenciatelefont a Voiplaza webáruházban!

  • Székhely: 1149 Budapest, Róna utca 120-122.
  • +36 1-801-8500, +36 1 273 2150
  • Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • Webáruházunk: voiplaza logo2

Hírlevél feliratkozás


Hozzájárulok ahhoz, hogy adataimat az Assono Magyarország Kft. felhasználja, és részemre ajánlatairól, akcióiról értesítést küldjön. Elolvastam és megértettem az Assono Magyarország Kft Adatvédelmi tájékoztatóját
Top