english flag

A praktikus megoldás - Yealink CP920

Az igényeinek legmegfelelőbb telekonferencia eszköz kiválasztása komoly kutatómunkát és előkészületeket igényel, hisz rengeteg szempontot kell mérlegelnie.

A tárgyalószoba mérete és elrendezése, a leendő konferenciahívásokkor jelen lévő kollégák létszáma, az elvárt hang-és videó minőség megannyi más aspektus mellett alapvetően befolyásolhatja döntése meghozatalát. Cikksorozatunkban bemutatjuk az egyes Yealink telekonferencia eszközök legfőbb tulajdonságait, hogy megkönnyítsük választását. A Yealink CP960 bemutatását követően ezúttal a Yealink CP920 kerül terítékre.

Yealink CP920: a praktikus megoldás

Kis és közepes tárgyalóval rendelkező vállalkozásoknál időről-időre felmerül a konferenciatelefon szükségességének kérdése. A leggyakoribb ellenérv a kihasználatlanság, a tárgyalóterem nagysága, vagy legalábbis annak hiánya. Ennek a problémának a megoldását hozta el a Yealink a CP920-as konferenciatelefonjával, melyet a praktikum és az esztétika jellemez.

Hatékony kommunikáció tárgyalója méretére szabva

A kifejezetten kis és közepes tárgyalókba tervezett eszköz bármely üzleti vállalkozás számára ideális megoldás a távolságok legyőzésére. A tárgyalótermek méretéhez igazodva 3db beépített mikrofon 6m-es hatótávban biztosítja a hatékony kommunikációt.

Akár 5 résztvevős telekonferencia

Az integrált konferenciahídnak köszönhetően akár 5 résztvevős telekonferencia is létrehozható megfelelő VoIP kapcsolattal.

 

cp920 360

 Kényelmes és dinamikus kezelhetőség

A nagyokhoz hasonlóan a CP920 is érintőképernyővel rendelkezik, amely elősegíti a könnyű tárcsázást, a beépített WiFi pedig a gyors, kényelmes csatlakozást támogatja. Használatával a diktafont is elfelejtheti, USB segítségével háttértárra rögzítheti a beszélgetést vagy készíthet hangjegyzeteket.

Praktikus funkciók és felhasználóbarát kialakítás

A konferenciatelefonon keresztül taggyűlések vagy hivatalos szavazások is tarthatók. Helyi és/vagy távoli telefonkönyv használata is elérhető funkció a készülékben, így egy gombnyomással kapcsolódhat a vállalati telefonkönyvhöz, ezzel is hatékonyabbá téve a munkavégzést. Hasonlóan a termékcsalád többi tagjához, ennél a készüléknél is lehetséges Bluetooth csatlakozással mobil vagy VoIP/UC hívás (Hybrid UC Meeting). 

properties

 

A készülék támogatja mind az IP (SIP), mind pedig az analóg csatlakozást CPN10 adapterrel, egy esetleges IP-re való áttérés esetén pedig elegendő az adapter eltávolítása.

Az alábbi linkre kattintva most kedvezményes áron rendelheti meg a terméket.

KIPRÓBÁLOM

 

  • Székhely: 1149 Budapest, Róna utca 120-122.
  • +36 1-801-8500, +36 1 273 2150
  • Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • Webáruházunk: voiplaza logo2

Hírlevél feliratkozás


Hozzájárulok ahhoz, hogy adataimat az Assono Magyarország Kft. felhasználja, és részemre ajánlatairól, akcióiról értesítést küldjön. Elolvastam és megértettem az Assono Magyarország Kft Adatvédelmi tájékoztatóját
Top