english flag

Minden célra van egy telefonunk I. - Milyen telefont használjak az irodában?

Tudta, hogy a recepción, a raktárban, az értékesítő osztályon vagy a tárgyalóteremben különböző telefonra van szükség a hatékony kommunikációhoz? 

Mivel az egyes munkakörök igényei nagyban eltérhetnek, ezért az azokhoz legjobban illeszkedő készüléket érdemes választani.

Ezzel a praktikus, 3 részes útmutatóval segítünk Önnek megtalálni az „igazit”, hogy a telefonok előnyeit és funkcióit a leghatékonyabban használhassa ki. 

Az alábbiakban a Yealink T2-es sorozat felhasználási lehetőségeire teszünk javaslatokat.

Alapkészülék a mindennapi kommunikációhoz – SIP-T21P E2

sip t21pe2

A SIP-T21P E2 belépő szintű telefon, kedvező ára mellett HD hangzást biztosít, kijelzője háttérvilágítással ellátott. LDAP telefonkönyv támogatással és gyorshívásra vagy funkcióra is programozható vonali gombokkal hatékonnyá teszi a munkát. Csatlakoztathat hozzá fejbeszélőt, valamint virtuális helyi hálózatba (VLAN) szervezhető és támogatja az IPv6-ot.

Ajánlott kiegészítő: Yealink fejbeszélő

Gigabites professzionális készülék – SIP-T23G

sip t23g

A Yealink SIP-T23G lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy egy belépő szintű készülékkel is zökkenőmentesen csatlakozhasson a Gigabit Ethernet alapú hálózati infrastruktúrára. 3 programozható DSS gombbal (BLF/BLA támogatással) megkönnyíti a kapcsolatfelvételt.

Ajánlott kiegészítő: Yealink fejbeszélő

Asszisztenseknek, recepciósoknak – SIP-T27G

sip t27g

A SIP-T27G használatával önmagában 6 vonalat kezelhet, valamint EHS vagy Bluetooth fejbeszélőt is csatlakoztathat a készülékhez a hatékonyabb kommunikáció érdekében. LCD kijelzőjén a gombok feliratozhatók és lapozhatók, így akár 21 db gyorshívó (BLF/BLA) vagy funkció gombot használhat. Az USB kimeneten beszélgetést is rögzíthet.

Ajánlott kiegészítők: EXP20 bővítő modul (20 + 18 gombbal), EHS adapter (vezeték nélküli fejbeszélőkhöz), BT40 Bluetooth USB dongle (vezeték nélküli fejbeszélőkhöz), WF40 WiFi USB dongle (csatlakoztatja a telefont az elérhető vezeték nélküli hálózatokra)

Gyakran telefonálóknak, menedzsereknek – SIP-T27G

sip t27g menedzser

A sokoldalú SIP-T27G a menedzserek, üzletkötők munkáját is támogatja. Az USB hangrögzítésre képes telefonnal rögzítheti tárgyalásait, továbbá, ha Bluetooth fejbeszélővel használja, szabadabb beszélgetéseket tesz lehetővé a mozgás korlátozása nélkül.

Ajánlott kiegészítők: EXP20 bővítő modul, EHS adapter, BT40 Bluetooth USB dongle, WF40 WiFi USB dongle

A főnök asztalára – SIP-T29G

sip t29g

A sorozat legtöbb funkcióval rendelkező, prémium tagja a SIP-T29G. Nagyméretű, színes kijelzővel rendelkezik, s az EXP20 bővítő modulokkal együtt a készülékről egy gombnyomással több tucat munkatárs hívható, és a munkatársak vonalának foglaltsága is látható. Az USB hangrögzítésre képes telefonnal rögzítheti tárgyalásait.

Ajánlott kiegészítők: EXP20 bővítő modul, EHS adapter, BT40 Bluetooth USB dongle, WF40 WiFi USB dongle

A mozgékonyaknak – W56P/H DECT

w56ph

A W56P/H DECT vezeték nélküli telefont kifejezetten azoknak a munkatársaknak ajánljuk, akik sokat mozognak az iroda vagy raktár területén. Ez a színes kijelzős, kihangosítható, kézre álló DECT készülék akár 300 óra készenléti időt és 30 óra beszélgetési időt tud biztosítani, a kézibeszélőt ráadásul bázisállomás nélkül, USB-ről is töltheti. 3,5 mm-es jack csatlakozóval ellátott fejbeszélővel is használható.

Ajánlott kiegészítők: RT10, RT20 vagy RT30 repeater (a hatótávolság kiterjesztéséhez), Övcsipesz, Védőtok, vezetékes fejbeszélő

A tárgyalóba – CP920

cp920 targyaloba

A CP920 egy gazdag funkciókat kínáló konferenciatelefon kis és közepes méretű tárgyalótermekbe. Kiváló hangminőségét a 3 beépített mikrofon és a 360 fokos mikrofonérzékenység garantálja. Bluetooth-on keresztül mobiltelefont, hordozható vagy asztali számítógépet párosíthat a konferenciatelefonhoz, továbbá képes egyesíteni az okostelefon, PC, SIP és PSTN vonalat egy hibrid, Egységes Kommunikációt megvalósító konferenciabeszélgetés keretében.

Ajánlott kiegészítő: CPN10 PSTN Box (analóg vonal fogadását teszi lehetővé)

Videobeszélgetésekhez és video kaputelefon kezeléséhez – SIP VP-T49G, VP530

videobeszelgetes

A SIP VP-T49G és VP530 videotelefonokban található 2 MP-es kamerák gondoskodnak a kiemelt minőségű kommunikációról. A készülékekről audio- és videokonferenciát is indíthat, melyeket az érintőképernyővel kényelmesen és könnyen tud lebonyolítani. A két videotelefon remekül párosítható Alphatech video kamerás kaputelefonnal, melynek képe megjelenik a VP530 vagy a SIP VP-T49G színes képernyőjén.

Ajánlott kiegészítők: EHS adapter, BT40 Bluetooth USB dongle, WF40 WiFi USB dongle, Alphatech IP video kaputelefonok

  • Székhely: 1149 Budapest, Róna utca 120-122.
  • +36 1-801-8500, +36 1 273 2150
  • Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • Webáruházunk: voiplaza logo2

Hírlevél feliratkozás


Hozzájárulok ahhoz, hogy adataimat az Assono Magyarország Kft. felhasználja, és részemre ajánlatairól, akcióiról értesítést küldjön. Elolvastam és megértettem az Assono Magyarország Kft Adatvédelmi tájékoztatóját
Top