english flag

Yealink IP telefonok - Milyen előnyei vannak a standard USB portoknak?

Vessen egy pillantást a vezetékes telefonjára. Mit gondol, vajon az Ön készüléke tudja nyújtani azokat a legkorszerűbb tulajdonságokat, amelyek egy elfoglalt szakember számára szükségesek a hatékony munkavégzéshez? 

 

Vagy csupán egy idejét múlt ereklye az asztalán?

A Yealink képes jól használható funkciókat nyújtani a felhasználóknak. Ezeket a szolgáltatásokat és funkciókat az USB port teszi lehetővé, így csak azokhoz a funkciókhoz szükséges külső eszközökért kell fizetnie, amelyeket valóban használni akar, és így az alapkészülék ára kedvezőbb lehet.

USB hívásrögzítés: A hívás rögzítéséhez csak csatlakoztatni kell az USB flash drive-ot, és megnyomni a REC gombot. Ezzel a funkcióval megakadályozhatja, hogy fontos üzenetei, információi elveszhessenek egy hosszabb telefonbeszélgetés közben. Továbbá visszakeresheti és megoszthatja az üzeneteit beszélgető partnerével, kollégáival is. (A beszélgetés rögzítés esetében feltétlenül tartsa be a jogszabályi előírásokat!)

Bluetooth együttműködés: a Bluetooth kapcsolattal vezeték nélküli fejbeszélőt használhat. Így szabadon, a telefon kézben tartása nélkül tudnak telefonálni munkavégzés közben. A Voiplaza-n vásárolhat olyan fejbeszélőt egyszerűbb és professzionális kivitelben, amivel két eszközre is be tud jelentkezni, így ugyanazt a fejbeszélőt használhatja asztali és mobil készülékéhez.

WiFi kapcsolat: A hálózati kábelek problémát jelentenek bizonyos helyzetekben, főként ott, ahol nincs elég kábeles kapacitás a csatlakoztatásra, műemléki környezetben, vagy kisebb vállalkozások, otthoni munkavégzés esetében. Ilyenkor egy WIFI-kompatibilis telefon segít megoldani a problémát.

A fenti USB tulajdonság jelenleg 3 Yealink modell esetében érhető el, ezek a T46GT48GT29G.

A T4S készülékek, melyek bevezetése Észak Amerikában 2016 decemberében, globálisan 2017 I. negyedévében zajlik majd, szintén támogatják a fentebb említett USB funkciókat.

Ez a blog a Yealink ismertetője alapján készült.

  • Székhely: 1149 Budapest, Róna utca 120-122.
  • +36 1-801-8500, +36 1 273 2150
  • Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • Webáruházunk: voiplaza logo2

Hírlevél feliratkozás


Hozzájárulok ahhoz, hogy adataimat az Assono Magyarország Kft. felhasználja, és részemre ajánlatairól, akcióiról értesítést küldjön. Elolvastam és megértettem az Assono Magyarország Kft Adatvédelmi tájékoztatóját
Top