english flag

Minden célra van egy telefonunk II. - Milyen telefont használjak az irodában?

Cikksorozatunkban most a Yealink T4-es modelljeinek kiemelésével segítünk Önnek, hogy a céljainak legmegfelelőbb készüléket tudja kiválasztani.

 

Alapkészülék az irodába – SIP-T40P

sip t40p alap

A SIP-T40P minden olyan alapfunkciót biztosít, mely az általános üzleti kommunikációhoz szükséges: LDAP telefonkönyv, 3 programozható gomb, EHS és QD-RJ9 port vezetékes és vezeték nélküli fejbeszélők csatlakoztatásához, VLAN hálózat.

Ajánlott kiegészítők: Yealink fejbeszélő, EHS adapter (vezeték nélküli fejbeszélőkhöz)

Gigabites professzionális készülék – SIP-T42S

sip t42s gbit

A SIP-T42S Gigabit Ethernet technológiával készült a hatékony híváskezelés érdekében. 6 programozható (DSS) gombja felgyorsítja a napi munkavégzést. A SIP-T42S – akárcsak az összes többi „S” modell – rendelkezik USB hangrögzítéssel és kristálytiszta hangminőséggel, mely utóbbit a Yealink Optima HD Voice Technology és az Opus szélessávú kodek biztosítja.

Ajánlott kiegészítők: Yealink fejbeszélő, EHS adapter, BT40 Bluetooth USB dongle, WF40 WiFi USB dongle

Recepciósoknak, asszisztenseknek – SIP-T46S

sip t46s recepcio

A színes kijelzős SIP-T46S telefonnal 16 SIP vonal kezelhető egyidőben. EXP40 bővítő modulokkal akár 267 gyorsgombot hozhat létre, emellett a készülék SMS üzenetek fogadására is képes. A SIP-T46S egy sokoldalú, prémium eszköz a mindennapi forgalom ellátásához.

Ajánlott kiegészítők: EXP40 bővítő modul, EHS adapter, BT40 Bluetooth USB dongle, WF40 WiFi USB dongle

Gyakran telefonálóknak, menedzsereknek – SIP-T46S

sip t46s manager

A SIP-T46S Bluetooth és WiFi kapcsolat létrehozására is alkalmas BT40 és WF40 kiegészítőkkel. Vezeték nélküli fejbeszélőt is csatlakoztathat hozzá, hogy beszélgetés közben szabadon mozoghasson; a siker kulcsa apró dolgokon is múlhat! Az USB hangrögzítésre képes telefonnal rögzítheti tárgyalásait.

Ajánlott kiegészítők: EXP40 bővítő modul, EHS adapter, BT40 Bluetooth USB dongle, WF40 WiFi USB dongle

A főnök asztalára – SIP-T48S

sip t48s fonok

Egy páratlan készülék, mely mindent tud, amit a sorozat tagjai összességében. A nagyméretű színes érintőképernyő gyorsan áttekinthető és rajta végtelenül egyszerű a navigálás. A SIP-T48S jó választás azoknak, akiknek nagyszámú hívást kell monitorozniuk és kezelniük, hiszen 29 programozható gombbal rendelkezik, bővítő modulokkal pedig akár 240 gomb is elérhetővé válik.

Ajánlott kiegészítők: EXP40 bővítő modul, EHS adapter, BT40 Bluetooth USB dongle, WF40 WiFi USB dongle

A mozgékonyaknak – W60P/H DECT

w60p dect

A W60P a szabad mozgást igénylő munkahelyekre (asszisztensek, raktárosok, műszaki támogatók) tervezett IP DECT rendszer. A modern, színes kijelzős vezeték nélküli telefon 8 VoIP fiókot tud kezelni, továbbá akár 30 óra beszélgetési és akár 400 óra készenléti időt biztosít. A DECT készülék lefedettsége beltérben 50 méter, kültéren 300 méter, ami RT20 vagy RT30 ismétlővel növelhető.

Ajánlott kiegészítők: RT20U DECT ismétlő

A tárgyalóba – CP960

cp960 targyalo

A Yealink CP960 konferenciatelefon minden tárgyalóteremben remekül mutat. Nagyobb szobákban a beépített WiFi és vezeték nélküli bővítő mikrofonokkal még nagyobb lefedettséget érhet el. A CP960 belső memóriába rögzíti a hangfelvételeket, hogy Ön bármikor visszahallgassa. A hangzás élményét a 360 fokos mikrofonérzékenység, minőségét pedig a Harman Kardon biztosítja.

Ajánlatott kiegészítők: CPE90 külső mikrofonpár, CPW90 vezeték nélküli külső mikrofonpár

Videobeszélgetésekhez és video kaputelefon kezeléséhez – SIP VP-T49G, VP530

videobeszelgetes

A SIP VP-T49G és VP530 készülékekről audio- és videokonferenciát is indíthat, melyeket az érintőképernyővel kényelmesen és könnyen tud lebonyolítani. A két videotelefon remekül párosítható Alphatech video kamerás kaputelefonnal.

Ajánlott kiegészítők: EHS adapter, BT40 Bluetooth USB dongle, WF40 WiFi USB dongle, Alphatech IP video kaputelefonok

  • Székhely: 1149 Budapest, Róna utca 120-122.
  • +36 1-801-8500, +36 1 273 2150
  • Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • Webáruházunk: voiplaza logo2

Hírlevél feliratkozás


Hozzájárulok ahhoz, hogy adataimat az Assono Magyarország Kft. felhasználja, és részemre ajánlatairól, akcióiról értesítést küldjön. Elolvastam és megértettem az Assono Magyarország Kft Adatvédelmi tájékoztatóját
Top