english flag

A mozgás szabadsága elveszett hívás nélkül

Ha alkalmazottainak biztosítani szeretné a mozgás szabadságát, akkor DECT készülékben kell gondolkodnia. Nem tudja mely megoldás felelne meg igényeinek? Segítünk a választásban!

Egyre több vállalat teszi le a voksát DECT készülékek mellett, vagy egészíti ki hagyományos asztali telefonokból álló hálózatát hordozható készülékekkel. A technológia fejlődése sorra dönti le a falakat, így az irodai helyhezkötöttséget is. A körülöttünk lévő eszközökben rejlő lehetőségek kibővülnek, ezáltal életvitelünk és munkavégzésünk is előbb-utóbb megváltozik. Szerencsére számos megoldás létezik arra, hogy alkalmazottai az iroda, vagy a telephely kölönböző pontjain is állandóan elérhetőek legyenek.

Ugyanakkor a választást nehezítheti, hogy az egyes vállalati igényeke más-más megoldás lehet a legkedvezőbb. Van aki költséghatékony megoldást keres, míg másoknak fontos egyes műszaki paraméterek megléte. Egyes vállalatok csupán néhány főt alkalmaznak, míg más cégek esetében egész telephelyeket kell lefedni, egymástól eltérő helyeken. Van, ahol elég néhány méteres hatótáv, szemben a több száz négyzetméteres gyártósorokkal. Mely telefon mellett tegye le a voksát egy irodai alkalmazott esetében és mely mellett egy veszélyes üzembeli dolgozó esetében? 

Ahogy a fenti, korán sem teljes felsorolásból kiderül, igen sok szempontot kell mérlegelni vásárlás előtt. Segítségképpen készítettünk Önnek egy összefoglalót, melyből reményeink szerint valamennyi vezeték nélküli (DECT és IP DECT) megoldással kapcsoatos kérdésére választ talál. Leírásunkat az alábbi gombra kattintva éri el.

 

VEZETÉK NÉLKÜLI (DECT ÉS IP DECT) MEGOLDÁSOK 

Ne feledje, valamennyi telekommunikációs igénye esetén, így vezeték nélküli (DECT és IP DECT) készülék vásárlásakor is legjobb helyen jár VoIPlaza webshopunkon!

 

  • Székhely: 1149 Budapest, Róna utca 120-122.
  • +36 1-801-8500, +36 1 273 2150
  • Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • Webáruházunk: voiplaza logo2

Hírlevél feliratkozás


Hozzájárulok ahhoz, hogy adataimat az Assono Magyarország Kft. felhasználja, és részemre ajánlatairól, akcióiról értesítést küldjön. Elolvastam és megértettem az Assono Magyarország Kft Adatvédelmi tájékoztatóját
Top