english flag

Mobileszköz párosítása IP telefonnal - MobileLink mobilintegráció a Mitel 6900 IP telefonkészülekein

Az asztali IP készülék kitűnő hangminősége, kényelmes használata, a nagyobb kijelző nyújtotta előnyök és az okostelefonok mobilitása együttesen korábban nem tapasztalt hatékonyságot nyújt Önnek.

 

mobilelink1Használja ki az asztali IP telefonok és mobil készülékek összes előnyét együtt! 

A Mitel egy innovatív megközelítést alkalmazott legújabb MiVoice 6900 sorozatú prémium IP telefonjain: a MobileLink mobilintegráció megteremti a tökéletes kapcsolatot az üzleti telefon és mobiltelefon között, melyen a MiCollab szolgáltatások is akadálytalanul elérhetők. Legyen tehát úton vagy éppen az irodában, minden helyzetben fel tudja venni a kapcsolatot kollégáival, ügyfeleivel. 

mobilelink2

A MobileLink a felhasználó mobiltelefonját közvetlenül összekapcsolja a 6920, 6930 vagy 6940 asztali IP készülékkel a beágyazott Bluetooth 4.1-en keresztül. Az integráció következtében az okostelefonon elérhető megannyi funkció az asztali telefon képernyőjén is megjelenik. A MobileLinken keresztül a hívások és a kontakt információk mindkét telefonon elérhetőek. A mobilra érkező hívások fogadhatók a 6900 készülékeken, és fordítva. Az asztali telefonba épített USB port a mobiltelefon töltésére is alkalmas, így amiatt sem kell aggódnia, hogy a telefon lemerülne - akár egy fontos megbeszélés közben.

Gondolta volna, hogy ez a két – látszólag helyettesítési viszonyban álló – készülék ilyen egyszerűen együtt tud működni? A páratlan 6900 telefonokon kívül csak nagyon kevés IP készülék képes a mobilintegrációra, ez teszi a sorozatot még különlegesebbé, mely a csúcskategóriát képviselve az üzleti vezetők pompás munkaeszköze.

mobilelink3

Mindezeken felül a Mitel 6930 és 6940 készülékekhez vezeték nélküli kézibeszélőt is használhat. Tekintse meg a Mitel rövid videóját a 6900 készülékekről és azok újdonságairól.

A készülékek már rendelhetőek a VoIPlaza webáruházunkban.

  • Székhely: 1149 Budapest, Róna utca 120-122.
  • +36 1-801-8500, +36 1 273 2150
  • Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • Webáruházunk: voiplaza logo2

Hírlevél feliratkozás


Hozzájárulok ahhoz, hogy adataimat az Assono Magyarország Kft. felhasználja, és részemre ajánlatairól, akcióiról értesítést küldjön. Elolvastam és megértettem az Assono Magyarország Kft Adatvédelmi tájékoztatóját
Top