english flag

Új tagokkal bővült az MS Teams Rooms videokonferencia-rendszer!
Kiemelt

Az első generációs MVC típusokat követte a második generációs MVC II sorozat, amelyet most egy újabb termékcsalád kísér: megérkezett az MVC320, MVC640, MVC840 és az MVC940.

A Yealink MVC sorozata egy natív videokonferencia-rendszer, amelyet kifejezetten MS Teams-re fejlesztettek ki. Az MVC rendszerek között Ön is biztosan talál olyat, amely az irodájához illeszkedik, hiszen ez a sorozat teljeskörű megoldást nyújt minden tárgyalómérethez.

Az új eszközcsalád alapja a 4k felbontású, 12x optikai és 3x digitális zoom-mal rendelkező UVC84 kamera, valamint a HD audio MSpeech hangegység.

Az új modelleket mozgásérzékelő szenzorral és All-In-One kialakítással látták el, amely lehetővé teszi az MTouch II érintőpanelen keresztüli hívást és kamerairányítást, alapfunkcióként tartalmazza a vezetékes tartalommegosztást, és még egyéb szolgáltatásokat is. Ráadásul a külön rendelhető WPP20 vezeték nélküli tartalommegosztó segítségével egy kattintással képes a valós idejű, akár több résztvevős tartalommegosztásra, ezen kívül támogatja a Yealink Device Management Platform alkalmazást és a felhő alapú Management Cloud Service szolgáltatást, így megvalósítva a távoli eszközkezelést. Az MVC940-en kívül mindhárom rendszert Auto Framing és Smart Audio funkciókkal látták el, hogy a résztvevők maximálisan a tárgyalásra tudjanak koncentrálni.

A WPP20 vezeték nélküli prezentációs pod mellett mindegyik rendszerhez ajánljuk az UVC30 Content Camera Kit tárgykamerát, amely segítségével a fali táblára (flipchart, whiteboard) írott szövegek megjelennek a résztvevők előtt. Ezzel a megoldással az olcsó hagyományos flipchart digitális prezentációs eszközzé válik, növelve a prezentáció és a csoportmunka hatékonyságát.

A VCM38 mennyezeti mikrofon már közepes méretű tárgyalóktól alkalmazható, mivel egy mikrofonegység akár 40nm területet is lefed, de 2…8 db VCM38 összekapcsolásával egy  konferenciaterem is lefedhető.

MVC320

Az MVC320 rendszert focus room-hoz és kisméretű tárgyalókhoz tervezték. A csomagban egy MCore Mini PC, MTouch érintőpanel, egy UVC30 Room 4K USB kamera és egy MSpeech smart USB kihangosító kapott helyet.

mvc320 voiplaza

 

érdekel

MVC640

Az MVC640 MS Teams Rooms rendszert kifejezetten közepes méretű tárgyalók számára fejlesztették ki. A csomag tartalma a kamerát kivéve ugyanaz, mint az MVC320-nál: MCore Mini PC, MTouch érintőpanel, egy MSpeech smart USB kihangosító, a kamera viszont egy UVC84 4k USB PTZ kamera, 12x optikai és 3x digitális zoommal.
mvc640 new
érdekel

MVC840

Az MVC840-et nagyméretű tárgyalókhoz találták ki. Ez a csomag már a nagyobb tárgyalókba tervezett VCM34 vezetékes mikrofonokat (2 db) és az MSpeaker II sound bart is tartalmaz hangegységként. A csomag további részegységei az MCore Mini PC, az MTouch II érintőpanel, és egy UVC84 USB PTZ kamera a hozzá tartozó kábelekkel, tartozékokkal. Választható kiegészítők a WPP20, az UVC30 Content Camera Kit, a VCM38 mennyezeti mikrofon is.
mvc840
érdekel

MVC940

Az MVC940 MS Teams Rooms rendszert előadótermekbe és extra nagy tárgyalótermekbe fejlesztették ki. Az MCore Mini Pc-n és MTouch érintőpanelen kívül 2 darab UVC80 USB PTZ kamerát, egy kamera hub-ot és 2 darab WPP20 vezeték nélküli prezentációs pod-ot tartalmaz. A hangegység opcionális, mivel akár meglévő terem-kihangosításhoz is kapcsolódhat a rendszer, de lehetőség van a VCM34 asztali vezetékes mikrofon, a VCM38 mennyezet mikrofon, valamint az akár kaszkádba is kapcsolható MSpeaker II sound bar használatára is.
MVC940 new
érdekel
 
  • Székhely: 1149 Budapest, Róna utca 120-122.
  • +36 1-801-8500, +36 1 273 2150
  • Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • Webáruházunk: voiplaza logo2

Hírlevél feliratkozás


Hozzájárulok ahhoz, hogy adataimat az Assono Magyarország Kft. felhasználja, és részemre ajánlatairól, akcióiról értesítést küldjön. Elolvastam és megértettem az Assono Magyarország Kft Adatvédelmi tájékoztatóját
Top