english flag

BYOD videokonferencia-megoldások

BYOD (Bring Your Own Device, vagyis „Használd a saját eszközödet”) videokonferencia-megoldás.

Egy egyszerű és kényelmes megoldás mindazoknak, akik a saját eszközüket szeretik használni minden szituációban. Lényege, hogy a tárgyalóba telepített kamera és audio eszközök segítségével kiterjesztjük a csatlakoztatott notebook perifériáit, így képessé válik több résztvevős videokonferenciák lebonyolítására, kiváló kép- és hangminőség biztosításával.


És mindezt hogyan?

A válasz egyszerű: a videokonferenciához szükséges eszközök, úgy, mint a kamera, illetve a mikrofonokat és a hangszórókat tartalmazó hangeszközök USB kábellel csatlakoztathatók az Ön eszközéhez. A BYOD-megoldásokra az egyszerű kezelhetőség és hozzáférhetőség jellemző, rugalmasságuk és gyorsaságuk miatt pedig növelik a munkavállalók hatékonyságát és elégedettségét.

Az Assono Magyarország Kft. számos ilyen BYOD videokonferencia-megoldást kínál huddle roomokba, kis-, közepes- és nagy tárgyalótermekbe egyaránt. Ezek közös jellemzője, hogy egyetlen kábellel csatlakoztatható a notebookhoz, így lehetővé teszi Ön számára, hogy bármely UC videokonferencia alkalmazáshoz, például Microsoft Teams, Skype for Business, Zoom, Webex, stb. használhassa. Mindeközben akár a laptopját is töltheti a Type-C kábelen keresztül, így akár hosszú konferencia megbeszéléseket is folytathat.


UVC40-BYOD All-in-one USB Video Bar

A Yealink UVC40-BYOD All-in-one USB Video Bar-ját közepes méretű tárgyalókba (6-7 főig) ajánljuk. Kiváló minőségű, mesterséges intelligenciával rendelkező 20MP kamerával, beépített hangszóróval, 133°-os szuperszéles látószöggel, elektronikus vezérlésű lencsetakaróval, AI technológiával (arcfelismerés, SpeakerTracking, azaz hanglokalizáció, hangforrások nyomon követése) és 8 MEMS mikrofonból álló mikrofontömbbel rendelkezik, mellyel hibátlan hívásminőséget biztosít.
További információért kattintson ide.

byod

Yealink UVC30-CP900-BYOD Meeting Kit

A Yealink UVC30-CP900-BYOD Meeting Kit kis tárgyalókba és huddle roomokba tervezett rendszerfüggetlen videokonferencia-szett, amely kiemelkedő video- és audio kapcsolatot biztosít alacsony költségen.
További információért kattintson ide.

 UVC30 CP900 BYODAmennyiben érdeklik Önt a BYOD- megoldások, tekintse meg a többi BYOD-alapú videokonferencia-eszközünket is.

erdeklodés

Kérdés esetén keressen minket bizalommal, Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

  • Székhely: 1149 Budapest, Róna utca 120-122.
  • +36 1-801-8500, +36 1 273 2150
  • Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • Webáruházunk: voiplaza logo2

Hírlevél feliratkozás


Hozzájárulok ahhoz, hogy adataimat az Assono Magyarország Kft. felhasználja, és részemre ajánlatairól, akcióiról értesítést küldjön. Elolvastam és megértettem az Assono Magyarország Kft Adatvédelmi tájékoztatóját
Top