english flag

Már elérhető a teljes Yealink fejbeszélő portfólió - Ismerje meg

25 május 2022
Author :  

 A Yealink BH72 és UH38 megjelenésével teljessé vált a Yealink professzionális fejbeszélő portfólió.

A Yealink BH7X Bluetooth vezeték nélküli üzleti fejbeszélő (reddot design award 2021 elismeréssel kitüntetett) sorozat a stílusos, üzleti megjelenésével, a kiváló minőségű audio hangzásával, a visszahúzható mikrofonjával és a Yealink Acoustic Shield technológiája által támogatott duo mikrofonjával kiemelkedik a többi fejbeszélő közül.

A BH72 fejbeszélővel bármilyen helyet azonnal irodává alakíthat át a professzionális hangzásával, kiváló zenei élmény biztosításával. A BH72 elérhető Lite verzióban (BH72 Lite) és a többfunkciós, vezeték nélküli töltési lehetőséget is biztosító állvánnyal is (BH72).

A Yealink UH38 egy prémium, USB fejbeszélő fantasztikus hívás- és zenei hanggal. A kettős mikrofonos zajszűrés és az Acoustic Shiled technológia a legkiválóbb hívásélményt biztosítja. Az UH38 támogatja az USB és a Bluetooth kettős csatlakozását, ez által két eszköz együttes kezelése is lehetséges. A prémium anyagok és a masszív fémkeret tartósságot biztosít a fejbeszélőnek, a puha, bőrbarát fejpánt és habszivacs fülpárnák pedig egész napost kényelmes viseletet tesznek lehetővé. Az UH38 egy olyan fejbeszélő, ami lehetővé teszi, hogy akár az irodában, akár távmunkában dolgozik, csak a munkára kelljen összpontosítania. A Yealink UH38 a főbb UC platformokkal és a natív Yealink IP telefonokkal egyaránt használható.

Kínálatunkban a kedvezőbb árú alapmodellektől kezdve a legújabb technológiával rendelkező, aktív zajszűrős fejbeszélőig és UC workstation megoldásokig mindent megtalál.

718 Views
Assono2
  • Székhely: 1149 Budapest, Róna utca 120-122.
  • +36 1-801-8500, +36 1 273 2150
  • Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • Webáruházunk: voiplaza logo2

Hírlevél feliratkozás


Hozzájárulok ahhoz, hogy adataimat az Assono Magyarország Kft. felhasználja, és részemre ajánlatairól, akcióiról értesítést küldjön. Elolvastam és megértettem az Assono Magyarország Kft Adatvédelmi tájékoztatóját
Top