english flag

Yealink MeetingBar A10, az otthoni munkavégzés videokonferencia eszköze
Kiemelt

2023 tavaszán bemutatta a Yealink az új, kifejezetten home office-ra, kis tárgyalóra méretezett videkonferencia eszközét, a MeetingBar A10-et.

 

Az All-in-One, azaz a minden egyben kialakításának köszönhetően, valóban minden funkció: kamera (4K, 120° szuper széles látószögű lencse), mikrofon, hangszóró, Android-alapú MS Teams/Zoom platform, tartalommegosztás, WiFi, Bluetooth csatlakozás megtalálható egyetlen készülékben.

A MeetingBar A10 a „nagytestvérekhez” hasonlóan, szintén rendelkezik beépített Mesterséges Intelligenciával, így az Auto Framing és a Speaker Tracking is az alapvető funkciók közé tartozik.

Méretéből fakadóan (380 mm x 55 mm x 55 mm) felszerelhető kijelző alá vagy akár monitor fölé is, egy WPP30-al kiegészítve pedig a tartalommegosztás is egyszerűvé válik.

A MeetingBar A 10 olyan menedzsment platformokkal is kompatibilis, mint a Yealink Https Web Portal, Yealink Device Management Platform, Yealink Management Cloud Service, Teams Admin Center, és a Zoom Device Management.

A Yealink MeetingBar A10 már előrendelhető a VoIPlaza-n.

  • Székhely: 1149 Budapest, Róna utca 120-122.
  • +36 1-801-8500, +36 1 273 2150
  • Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • Webáruházunk: voiplaza logo2

Hírlevél feliratkozás


Hozzájárulok ahhoz, hogy adataimat az Assono Magyarország Kft. felhasználja, és részemre ajánlatairól, akcióiról értesítést küldjön. Elolvastam és megértettem az Assono Magyarország Kft Adatvédelmi tájékoztatóját
Top