english flag

Yealink videokonferencia

A Yealink új videokonferencia portfóliójában telepített rendszer és felhőalapú szolgáltatás egyaránt elérhető.

Bármelyikhez többféle eszköz áll rendelkezésre a különböző tárgyalók és előadótermek adottságaihoz tervezve, továbbá a személyes videokommunikációt megvalósító videotelefonok és PC/mobil kliensek is választhatók.

yealink vc hu

 

A VC800 és VC880 központi egységek - melyek alkalmasak lehetnek akár 24 résztvevős video konferencia létrehozására is - a nagyobb tárgyalótermeket, vagy akár több kamerát igénylő előadótermeket látják el, míg a VC500 kis és közepes méretű tárgyalókba ideális videokonferencia végpont. A Yealink Cloud Management Service egy felhőalapú alkalmazás, ami egyszerűvé teszi a telepített videokonferencia rendszerek menedzselését.  

A kicsi, úgynevezett "huddle" szobákba vagy néhány fős tárgyalókba a VC200 a legmegfelelőbb választás. Vezetőknek, személyes használatra a SIP VP-T49G videotelefont ajánljuk, továbbá asztali PC és mobiltelefon/tablet applikációk támogatják a videokonferenciához való csatlakozást HD minőségben.

Ha felhő alapú megoldást választ a telepített központi egység helyett, a Yealink Meeting Servert választhatja.

Forrás: Yealink

  • Székhely: 1149 Budapest, Róna utca 120-122.
  • +36 1-801-8500, +36 1 273 2150
  • Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • Webáruházunk: voiplaza logo2

Hírlevél feliratkozás


Hozzájárulok ahhoz, hogy adataimat az Assono Magyarország Kft. felhasználja, és részemre ajánlatairól, akcióiról értesítést küldjön. Elolvastam és megértettem az Assono Magyarország Kft Adatvédelmi tájékoztatóját
Top