english flag

Az NKFI alapból megvalósuló projekt

Ipari riasztási rendszerek rádiós lefedettségének vizsgálata

          
          Kedvezményezett neve: Assono Magyarország Távközlési Kft.

          Projekt azonosító száma: 2018-1.1.1-MKI-2018-00068

          Projekt címe: Ipari riasztási rendszerek rádiós lefedettségének vizsgálata

          Projekt összköltsége: 56 298 729 Ft

          Szerződött támogatás összege: 39 104 000 Ft

          Támogatás mértéke (%-ban): 69,5%

 

Projekt tartalmának rövid bemutatása:

A projekt célja egy olyan komplex szolgáltatás és a hozzá tartozó eszközök, valamint adatbázisok kifejlesztése, mely az ipar 5.0 tendenciákat – azaz a gép és ember együttműködésén alapuló magas hozzáadott értékű termelési folyamatokat – támogatja. A cél a belső értesítési rendszerek hatékonyságának és esetleges vakfoltjainak a felderítése, amelyen keresztül tisztább képet lehet nyerni arról, hogy melyek azok a szegmensei a belső értesítési rendszereknek, amelyek fejlesztésre szorulnak. A kutatás műszaki tartalma az elektromágneses hullámokon alapuló kommunikációs hálózatok jelerősségének a vizsgálata az Industrial Message Interpreter nevű eszköz segítségével. A folyamat egyet jelent a termelőterület lefedettségi térképének az elkészítésével, várhatóan az alábbi technológiák alapján: • Wi-Fi • Mobilhálózat • IP DECT A projekt célja a vizsgálatok lefolytatásához szükséges céleszközök megalkotása, melyek segítségével a vizsgálatot végzők könnyen, gyorsan és egyértelműen képesek minden technológia lefedettségét vizsgálni, majd a nyert adatokat egyértelmű és kereshető adatbázisba rendezni. Ezen keresztül nem csak könnyebben és gyorsabban lesz elérhető a jövőbeli felhasználók által keresett adathalmaz, hanem az egyszerűbben értelmezhető információk csökkenteni fogják az esetleges tévedések megjelenésének számát az által, hogy felhasználóbarát és viszonylag könnyen feldolgozható információs halmazokat bocsájtanak a felhasználók rendelkezésére. Az adatbázisok mellett szükséges az adatok vizualizációja, a megfelelő alaprajzokon való megjelenítése is.

 

Projekt kezdő dátuma és a tervezett befejezési dátuma: 2018.11.05. - 2020.09.04.

Projekt megvalósulási helyszíne: 1142 Budapest, Rákos tér 34.

 

 NKFIA infoblokk projekt fekvo 2019 HU

 

 

  • Székhely: 1149 Budapest, Róna utca 120-122.
  • +36 1-801-8500, +36 1 273 2150
  • Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • Webáruházunk: voiplaza logo2

Hírlevél feliratkozás


Hozzájárulok ahhoz, hogy adataimat az Assono Magyarország Kft. felhasználja, és részemre ajánlatairól, akcióiról értesítést küldjön. Elolvastam és megértettem az Assono Magyarország Kft Adatvédelmi tájékoztatóját
Top