english flag

Yealink BH72, BH76  professzionális Bluetooth fejbeszélők
Kiemelt

10 február 2022
Author :   Assono

Yealink BH72, BH76  professzionális Bluetooth fejbeszélők nem csak munkához, de akár zenehallgatáshoz is

 

Eddig azt tapasztalhatta, hogy egy fejbeszélő/fülhallgató vagy telefonálásra, vagy zenehallgatásra jó. A Yealink BH7x prémium fejbeszélő családot megismerve megváltozhat a véleménye.

A BH7X Bluetooth vezeték nélküli üzleti fejbeszélő család a stílusos, üzleti megjelenésével, a kiváló minőségű audio hangzásával, a visszahúzható mikrofonjával és a Yealink Acoustic Shiled technológiája által támogatott duo mikrofonjával kiemelkedik a többi fejbeszélő közül. A mágnes-csúszkás mechanikának köszönhetően egy mozdulattal kihúzható a mikrofon, majd ugyanilyen egyszerűen el is rejthető. A betolt mikrofonnal sportolhat, a fejbeszélőt használhatja az utcán, közlekedési eszközökön – amikor telefonál, csak ki kell húzni. A mikrofonszár betolásával némíthatja a mikrofont telefonhívás közben.

Picture 1

 

Zenehallgatás és hívásfogadás egy fejbeszélővel? Igen. A dinamikus EQ támogatás segítségével egy érintéssel válthat a két funkció között, és ezzel HiFi minőségben hallgathat zenét, a Yealink Acoustic Shield technolgóiájának köszönhetően pedig minden háttérzaj kiszűrhető, így valóban csak a hívásra kell koncentrálni.

Picture 2

A BH7X fejbeszélők rendelkeznek jól látható foglaltságjelzővel is, így könnyedén elkerülhető, hogy hívás, megbeszélés közben megzavarják viselőjét. A duó változatok a foglaltságjelző mellett vezeték nélküli töltővel is elérhetők (A BH72 lite verziónál a vezeték nélküli töltő nem érhető el), amely segítségével egyszerűen tölthető a fejbeszélő, de akár minden olyan mobil eszköz is, amely támogatja a Qi vezeték nélküli töltést.

A BH7X család csúcsmodellje, a Red Dot design award 2021* elismeréssel is kitűntetett Yealink BH76 az előbb említetteken túl,  4 fokozatú aktív zajszűrővel is rendelkezik, amely a szabad kommunikáció érdekében akár teljesen átengedi a közelünkben lévők beszélgetéseit (1-es szint) , vagy különböző fokozatokban csillapítja illetve kiszűri a különböző környezeti hanghatásokat legyen szó irodai háttérzajról, vagy a leghangosabb építkezés, tömegközlekedés zajáról (4-es szint). 

Picture 3

A Yealink BH7X fejbeszélők fekete és világosszürke színben hamarosan elérhetők a www.voiplaza.com-on, ide kattintva megtekintheti a kínálatot.

* https://www.red-dot.org/project/bh76-53784

  • Székhely: 1149 Budapest, Róna utca 120-122.
  • +36 1-801-8500, +36 1 273 2150
  • Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • Webáruházunk: voiplaza logo2

Hírlevél feliratkozás


Hozzájárulok ahhoz, hogy adataimat az Assono Magyarország Kft. felhasználja, és részemre ajánlatairól, akcióiról értesítést küldjön. Elolvastam és megértettem az Assono Magyarország Kft Adatvédelmi tájékoztatóját
Top