english flag

Yealink WH6 sorozat – Telekommunikáció újraértelmezve
Kiemelt

22 június 2021

A 2021-es évet egy újgenerációs, vezeték nélküli fejbeszélő sorozattal, a WH6 UC Workstation-nel indította a Yealink.

A WH6 sorozatba két fejbeszélő (WH62 és WH63), valamint két prémium kategóriás UC Workstation tartozik.

 A kompakt kialakítás és a rendkívül tiszta hangzás ideáliássá teszi a fejbeszélők (WH62, WH63) bármilyen irodában (open office, privát iroda, home office) való használását, a WH66 és WH67 multifunkcionális UC Workstation pedig a gazdag technikai felszereltségével teljesen újradefiniálja a munkavégzés színterét és hatékonyságát.

WH6 banner

érdekel

Mondjon búcsút a félbeszakításokkal teli munkavégzésnek!

Irodai környezetben könnyen előfordulhat a nagyobb alapzaj, egy éppen hozzánk forduló kolléga is megzavarhatja a telefonálást. A Yealink WH62 és WH63 használatával könnyen múlt idővé válhat ez a probléma. A fejbeszélőkön elhelyezett LED lámpa segítségével bárki láthatja a környezetében, hogy elfoglalt. A laptopon, monitoron, asztalon elhelyezhető – külön megvásárolható – BLT60 foglaltságjelző lámpa segítségével pedig már messziről jól látszik az elfoglaltsági állapot. A zajos környezet sem okoz gondot, a Yealink Acoustic Shield technológia kiszűri a külső hangokat, így segítve az érthetőséget.

A Yealink WH62-vel, illetve WH63-mal az asztalhoz kötöttséget is elfelejtheti, hiszen a Yealink DECT technológiának köszönhetően akár 160 méterig is eltávolodhat asztalától anélkül, hogy elveszítene egy - egy hívást. A mobilitás mellett az akár 14 órás beszélgetési idő teszi igazán hatékony munkatárssá a Yealink WH62-t és WH63-at.

WH62 banner2

Yealink UC Workstation – munkavégzés egyszerűen, hatékonyan

Irodai, de akár otthoni munkavégzéskor is előfordulhat a többféle eszköz használata (PC, mobiltelefon, asztalitelefon). Nem szükséges minden eszközhöz kiegészítőket vásárolnia, vagy az egyikből kihúzni és a másikhoz csatlakoztatni ugyanazt a fejbeszélőt vagy kihangosítót, mert a UC Workstation akár három különböző eszközt is kezel egyszerre. Nem ritka, hogy amíg az egyik eszközön beszélget, a másik készüléken hívást kap - ezt a helyzetet  a UC Workstation segítségével könnyen és gyorsan kezelni tudja. A több eszköz magával hozza a több kábel, rendezetlen munkaterület problémáját is. A Yealink UC Workstation segítségével egyszerűbbé, átláthatóbbá, hatékonyabbá válik a munkavégzés. A WH66 és WH67 UC Workstation-höz egyszerűen csatlakoztatható (2db Micro-USB hubon keresztül) asztali telefon, mobil és PC is, így egy készüléken irányíthat mindent. A 4” érintős kijelzőn  egyszerűen navigálhat (fogadhat és indíthat hívást, teheti tartásba az egyik hívó félt, míg egy másik hívást fogad), a külön megvásárolható töltő segítségével pedig akár konferenciabeszélgetés közben is töltheti mobilját.

Kihangosíthatja a videokonferenciát vagy telefonbeszélgetést, de folytathatja a beszélgetést fejbeszélőn keresztül is. A WH66 UC Workstation mono és duál fejbeszélővel, a WH67 pedig többféleképpen használható fejbeszélővel (fülbe akasztóval, nyakpánttal, fejpánttal) kapható.

A Yealink UC Workstation elérhető mono, duo, MS Teams és UC változatban is, keresse a voiplaza.com-on.

Nézze meg a bemutató videot ide kattinva >>>

érdekel

  • Székhely: 1149 Budapest, Róna utca 120-122.
  • +36 1-801-8500, +36 1 273 2150
  • Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • Webáruházunk: voiplaza logo2

Hírlevél feliratkozás


Hozzájárulok ahhoz, hogy adataimat az Assono Magyarország Kft. felhasználja, és részemre ajánlatairól, akcióiról értesítést küldjön. Elolvastam és megértettem az Assono Magyarország Kft Adatvédelmi tájékoztatóját
Top