english flag

Yealink IP telefoncsomagok ajándék fejbeszélővel július 31-ig
Kiemelt

22 június 2021

Július 31-ig 8-féle IP telefoncsomag közül választhat, amelyekhez egy db fejbeszélőt adunk ajándékba!
 

A Yealink T3 és T4U IP telefon-szériája óriási sikernek örvend. Nem is csoda, hiszen vannak közöttük belépő szintű, professzionális, komfort és prémium telefonok, így mindenki a cégének és igényének leginkább megfelelőt tudja kiválasztani.

fejbeszélők is a mindennapi munka elengedhetetlen kellékeivé váltak, így a Yealink is igyekszik a felmerülő igényekhez alkalmazkodni. Kínálatunkban vezetékes – USB és QD/RJ csatlakozós -, valamint a mobilitás biztosítására vezeték nélküli fejbeszélők is találhatók.

Az IP telefonokat és a fejbeszélőket kiválóan lehet együtt használni a hatékony munka érdekében, ezért összeállítottunk 8-féle csomagot, amelyekben különböző mennyiségű IP telefon kapott helyet, ráadásul minden csomaghoz 

1 db fejbeszélőt adunk ajándékba!

yealink ip phones

T3 csomagok

Yealink T3 készülékcsalád költséghatékony, klasszikus megjelenésű, belépő szintű készülékekből áll, amelyek a fejlett szolgáltatásoknak köszönhetően a mindennapi kommunikációs igényeket tökéletesen kiszolgálják.

AJÁNDÉK YHS34 dual vagy YHS36 dual fejbeszélő!

A Yealink YHS34 dual és YHS36 dual vezetékes QD csatlakozós fejbeszélői kiváló hangminőséget biztosítanak a passzív zajcsökkentő technológia segítségével a call centerek és irodai dolgozók számára. Hosszú távú, akár egész napos használatra tervezték, amelyet a cserélhető, puha bőrből készült fülpárnák tesznek lehetővé. A QD (Quick Disconnect) csatlakozás segítségével bármilyen vállalati Yealink IP telefonnal kompatibilis. 

     T30P csomag  T31P csomag  T31G csomag

                                           T33G YHS34 csomag  T33G YHS36 csomag

T4U csomagok

A Yealink T4U telefoncsalád a prémium-és komfort telefonok szériája, gyorsabb hardverrel és egységesített firmware platformmal rendelkezik, a színes bővítő modullal, új zajcsökkentő technológiával és a dual USB porttal pedig megnövelt felhasználói élményt biztosít.

AJÁNDÉK UH36 dual vagy YHS36 dual fejbeszélő!

Yealink UH36 egy USB és 3,5 mm jack csatlakozós vezetékes fejbeszélő, amelyet Unified Communication, irodai és professzionális call center használatra terveztek. HQ audio hangátvitelt, kivételes viselési kényelmet és magas szinten integrált funkciókat nyújt, illetve a T4U és T5 sorozatú Yealink IP telefonokkal kompatibilis.

              T43U csomag T46U UH36 csomag  T46U YHS36 csomag


Az akció július 31-ig illetve a készlet erejéig érvényes! 
  • Székhely: 1149 Budapest, Róna utca 120-122.
  • +36 1-801-8500, +36 1 273 2150
  • Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • Webáruházunk: voiplaza logo2

Hírlevél feliratkozás


Hozzájárulok ahhoz, hogy adataimat az Assono Magyarország Kft. felhasználja, és részemre ajánlatairól, akcióiról értesítést küldjön. Elolvastam és megértettem az Assono Magyarország Kft Adatvédelmi tájékoztatóját
Top