english flag

Yealink MeetingEye videokonferencia-eszközök már BYOD módban is!
Kiemelt

Jó hírünk van a Yealink MeetingEye 400 és MeetingEye 600 videokonferencia végponti eszközök felhasználói számára, hiszen a Yealink VCH51 HUB megérkezésével új BYOD funkció érhető el:

Egyetlen USB-C csatlakozás is elegendő ahhoz, hogy egy notebook-hoz vagy PC-hez csatlakoztatva bármely videokonferencia-szoftverrel használni lehessen ezeket a modern végponti eszközöket. Természetesen továbbra is használhatók Yealink és más, SIP/H.323 –képes platformokkal, telepített és felhő-alapú rendszerekkel. 

Ebben a rövid videóban megtekinthető a Yealink MeetingEye készülékek egyszerű telepítése, fejlett funkciói, USB módja, amik az egyik legsokoldalúbb videokonferencia végponti eszközökké teszik őket. Tovább a videóhoz >>>

BYOD videokonferencia-megoldás

A BYOD, avagy Bring Your Own Device (Használd a saját eszközödet) videokonferencia megoldás lényege, hogy a tárgyalóba telepített kamera és audio eszközök csatlakoztathatók a résztvevő laptopjához, kiterjeszti annak a perifériáit, így képessé válik többrésztvevős videokonferenciák lebonyolítására kiváló kép- és hangminőséget használva. Ehhez elegendő az eszközöket USB kábellel a laptophoz csatlakoztatni. Az Assono Magyarország Kft. által kínált BYOD megoldások közös jellemzője, hogy elegendő egyetlen USB-C kábellel a notebookhoz csatlakozni a tárgyalóterem használatához, rögtön csatlakozhat bármely UC videó konferencia alkalmazáshoz, például Microsoft Teams, Zoom, Webex, stb. Korábbi cikkünkben már írtunk erről a megoldásról >>>


Yealink VCH51

A Yealink VCH51 tartalommegosztó HUB a VCH50 továbbfejlesztett változata, aminél HDMI-n kívül már USB‑C-vel is lehetőség van a tartalommegosztására. A Yealink MeetingEye400 és MeetingEye600 videokonferenciákhoz csatlakoztatva lehetőség nyílik ezen eszközök BYOD-ként történő használására, így laptopunkhoz csatlakoztatva egyetlen USB‑C kábellel bármelyik általunk telepített UC videókonferencia-alkalmazással csatlakozhatunk az értekezletekhez a tárgyalótermünk teljes eszközparkját igénybe véve a tökéletes felhasználói élményért.


Yealink MeetingEye 400

A Yealink MeetingEye 400 egy harmadik generációs, all-in-one intelligens videokonferencia végponti eszköz, amelyet kifejezetten kis tárgyalókba terveztek. A 4K Ultra-HD átvitelre alkalmas 20MP kamera és a beépített automatikus lencsefedők minden tekintetben biztonságos és zökkenőmentes videokonferencia használatot tesz lehetővé. Egyszerű telepíthetőségével, sokoldalú kialakításával és a beépített szolgáltatásaival lefedi mindazt, amire egy konferencia során szükség van.

meetingeye400

érdekel

 

Yealink MeetingEye 600

A Yealink MeetingEye 600 egy újgenerációs, all-in-one intelligens videokonferencia végponti eszköz, amelyet kifejezetten közepes tárgyalókba terveztek. A 4K Ultra-HD átvitelre alkalmas 20MP szuper széles látószögű lencsét és 10x hibrid zoomot alkalmaz, amelyek kiváló video minőséget biztosítanak. A kettős UHD 4K videokonferencia, az AI (mesterséges intelligencia) technológiák és a beépített automatikus lencsefedők minden tekintetben biztonságos és zökkenőmentes videokonferencia használatot tesznek lehetővé. Egyszerű telepíthetőségével, sokoldalú kialakításával és a beépített szolgáltatásaival lefedi mindazt, amire egy konferencia során szükség van.

meetingeye600

érdekel

 Kérdés esetén keressen minket bizalommal, Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

  • Székhely: 1149 Budapest, Róna utca 120-122.
  • +36 1-801-8500, +36 1 273 2150
  • Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • Webáruházunk: voiplaza logo2

Hírlevél feliratkozás


Hozzájárulok ahhoz, hogy adataimat az Assono Magyarország Kft. felhasználja, és részemre ajánlatairól, akcióiról értesítést küldjön. Elolvastam és megértettem az Assono Magyarország Kft Adatvédelmi tájékoztatóját
Top