english flag

Yealink MP IP telefonsorozat és USB telefon
Kiemelt

A Yealink elképesztő sebességgel ontja magából a jobbnál jobb videokonferencia-eszközöket, telefonokat és fejbeszélőket, hogy egyszerűbbé és hatékonyabbá tegye a kollaborációt és a távmunkát. 

Az MP telefoncsalád kibővült, és az MP56 MS Teams IP telefon mellett újabb modellek jelentek meg: MP54 belépő szintű és az MP58 felsővezetői IP telefonok, amelyek rendelhetők MS Teams és Skype for Business (SfB) változatban is. Az IP telefonok mellett megjelent az MP50 USB telefon, amely MS Teams és UC-kompatibilis, így USB-n vagy vezeték nélküli Bluetooth kapcsolattal, különböző eszközök csatlakoztatásával All-in-One UC munkaállomássá alakítható.

Yealink MP54

Az MP54 belépő szintű IP telefon, amely rendelhető MS Teams és SfB változatban is.  A Yealink Optima HD Voice és a zajszűrő technológia együttese révén kristálytiszta hangzást és zavartalan kommunikációt tesz lehetővé. A Hibrid mód (hagyományos SIP és Teams fiókok egyidejű használata) valamint a WiFi és Bluetooth adapter vagy USB fejbeszélő csatlakozására alkalmas USB port még egyszerűbbé teszi a mindennapi kollaborációt.

mp54

érdekel

 

Yealink MP56

Az MP56 intelligens üzleti telefon, amit az MP54-hez hasonlóan MS Teams és SfB rendszerekhez terveztek. Kiváló hívásélménnyel és 7 hüvelykes kapacitív érintőképernyővel rendelkezik a lenyűgöző vizuális megjelenítésért. Az egyszerű menüben történő navigálásért SfB-rendszerre szabott felhasználói felülettel, Bluetooth csatlakozással, fejbeszélő csatlakozóval és Yealink Optima HD kézibeszélővel is fel van szerelve. Március 31-ig 15% kedvezménnyel kapható!

MP56 right

érdekel

Yealink MP58

Az MP58 felsővezetői IP telefon, amely amely rendelhető MS Teams és SfB változatban is. Full duplex AEC kihangosítóval és hallókészülék kompatibilis kézibeszélővel rendelkezik, a 7”-os állítható, többpontos képernyője és a Microsoft-ra szabott felhasználói felülete gazdag vizuális megjelenítést és egyszerű navigációt biztosít. Az MP58 teljes mértékben kompatibilis a Microsoft 365-tel és páratlan funkcionalitást tesz lehetővé a beépített Bluetooth és WiFi segítségével. Lehetőség van USB fejbeszélő használatára, Főnök/Admin felhasználó beállításra, valamint az opcionális Bluetooth vezeték nélküli fejbeszélők által nyújtott előnyök kihasználására. A hibrid mód segítségével pedig egy időben csatlakozhat hagyományos SIP és Teams fiókokhoz is.

mp58

érdekel

Yealink MP50

Az MP50 a Yealink első komfort USB telefonja, amely Microsoft Teams és UC-kompatibilis. All-in-One munkaállomásnak tervezték, így az összes csatlakoztatott UC eszköz irányítható róla. A 4”-os érintőképernyő és a Teams-re szabott felhasználói felület igazi UC hívásélményt biztosít mind PC-n, mind pedig mobiltelefonon keresztül. Az automatikus eszközfelismerés, majd telepítés után rögtön használatra kész. Használható kihangosítva, kézibeszélővel, vezetékes vagy vezeték nélküli fejbeszélővel - ezek között csupán egyetlen gombnyomásra van szükség az átkapcsoláshoz. A BLT60 foglaltságjelzővel pedig biztosíthatóak a zavartalan munkafeltételeket.

MP50 voiplaza

érdekel

 

  • Székhely: 1149 Budapest, Róna utca 120-122.
  • +36 1-801-8500, +36 1 273 2150
  • Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • Webáruházunk: voiplaza logo2

Hírlevél feliratkozás


Hozzájárulok ahhoz, hogy adataimat az Assono Magyarország Kft. felhasználja, és részemre ajánlatairól, akcióiról értesítést küldjön. Elolvastam és megértettem az Assono Magyarország Kft Adatvédelmi tájékoztatóját
Top