english flag

RoomCast – vezeték nélküli tartalommegosztás egyszerűen
Kiemelt

Megérkezett a RoomCast, a Yealink legújabb, vezeték nélküli, vállalati szintű prezentációs rendszere.

Segítségével bármilyen méretű tárgyaló (kis, közepes vagy akár multimédiás terem) esetében még hatékonyabb együttműködés valósulhat meg. Egyszerűen, vezeték nélküli csatlakozással megjelenítheti egy számítógép, laptop vagy akár egy tablet képernyőjét a tárgyaló vagy konferenciaterem kijelzőjén. A vezeték nélküli kapcsolat megvalósítható a Yealink Prezentációs Pod (WPP20) segítségével, de történhet Miracast, AirPlay vagy Google Cast által is.

roomcast3 másolata

érdekel

A RoomCast biztosítja az interaktív kollaborációs funkciókat – a virtuális fehértáblát (Whiteboard), az annotációt (szövegmagyarázatot) -, amelyek segítik a résztvevők közti interakciót, növelik a hatékonyságot, segítik az ötletelést, a kommunikációt és a közös gondolkodást.

A Yealink RoomCast kompatibilis Windows, Mac, iOS, Android és más operációs rendszerekkel, 4K ultra HD felbontásával pedig egyidejűleg akár 4 db képernyő tartalmát is megjeleníthetjük a TV-n, így növelve a csapatmunka hatékonyságát.

roomcast2


Kompakt kialakításának és beépített 802.11ac 2x2 MIMO WiFi-jének köszönhetően egyidejűleg támogatja az STA/AP/P2P WiFi módot, valamint lehetővé teszi a PoE (Power over Ethernet) vagy DC tápellátást is. Az egységes kialakítás és a PoE támogatás révén az eszköz a kábelek teljes elrejtésével a TV-re vagy az kivetítőre helyezhető.

A Yealink Device Management Platformon vagy Yealink Workspace Management Platformon keresztül pedig távolról is vezérelhető. Kizárólag LAN kapcsolat révén is továbbítható a megosztott tartalom, amely WPA2-PSK és 128-bites AES titkosítással védett, valamint támogatja a PIN-alapú hitelesítést a Miracast és AirPlay rendszereken.


 

érdekel

 

  • Székhely: 1149 Budapest, Róna utca 120-122.
  • +36 1-801-8500, +36 1 273 2150
  • Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • Webáruházunk: voiplaza logo2

Hírlevél feliratkozás


Hozzájárulok ahhoz, hogy adataimat az Assono Magyarország Kft. felhasználja, és részemre ajánlatairól, akcióiról értesítést küldjön. Elolvastam és megértettem az Assono Magyarország Kft Adatvédelmi tájékoztatóját
Top