english flag

Visszatérés az irodába biztonságos munkavégzés mellett
Kiemelt

Biztonságos munkavégzés professzionális eszközökkel kompromisszumok nélkül. Irodába, home office-ba egyaránt.

2020 tavaszán a legtöbb céget infrastrukturálisan felkészületlenül érte a hirtelen bevezetett home office, távoli munkavégzés. Gyors megoldásra volt szükség, ami sok esetben kompromisszumot követelt, a sürgető helyzet és a felfokozott kereslet okozta szűkös választék pedig sokszor eredményezte a gyengébb minőségű termékek beszerzését is.

Kicsit több mint egy évvel később, a járványadatok jelentős javulásával a mindennapi munkavégzésünk helyszíne is áttevődik vagy teljesen, vagy részben az irodába. Bár a maszkokat már elhagyhatjuk, azért továbbra is fontos, hogy munkatársaink biztonságos munkakörnyezetben végezhessék munkájukat, immár professzionális eszközökkel.

Mind irodába asztali géphez, mind pedig otthoni munkavégzéshez kiváló társ a Yealink UVC30 vagy UVC20 MS Teams / Zoom rendszerrel egyaránt használható desktop kamera, illetve az AX FHD Pro és AX FHD kamerauvc30 desktop.

A hatékony, akár irodából, akár otthonról történő online megbeszéléshez fontos, hogy tisztán halljuk partnerünket, ne terelje el figyelmünket semmilyen külső zaj. Egy, a megfelelő környezetre, igényre kiválasztott fejbeszélő segítségével semmilyen fontos információról nem maradunk le és még hatékonyabbá tehetjük munkánkat. Legyen szó vezetékes vagy vezeték nélküli, duo vagy mono fejbeszélőről, kínálatunkban minden cég megtalálja a számára megfelelőt az alap fejbeszélőktől kezdve, egészen a professzionális UC Workstation-ig.

 

UH34banner

 

Kristálytiszta hangzás, plug&play csatlakozás, kötöttségek nélküli megbeszélések akár otthonról, akár az irodából? AYealink CP700 és CP900 hordozható kihangosítók segítségével bárhonnan bonyolíthatja tárgyalásait, megbeszéléseit, de akár zenehallgatásra is használhatja. A MS Teams klienssel ellátott készülékekkel akár 6 fő (CP900) is folytathat konferenciabeszélgetést, a jól érthetőség, a tiszta hangzás garantált.

A pandémiás helyzet a külföldi partnerekkel való tárgyalások, megbeszélések színhelyét is megváltoztatta, előtérbe kerültek a videokonferencián keresztül  bonyolított megbeszélések. A videokonferencia-eszközök sikerességét mutatja, hogy a legtöbb cég továbbra is online tervezi - főként a rövidebb - tárgyalások, megbeszélések megvalósítását. A nem szükséges repülőutak, utazások elkerülése a költségek csökkentése mellett, környezetvédelmi szempontból is kiemelt jelentőségű.

A Microsoft Teams-hez tervezett Yealink MVC400 illetve a Zoom –hoz tervezett Yealink ZVC400 kisebb tárgyalókra optimalizált videokonferencia eszköz. Akár a Zoom, akár a Teams verziót választja, a 8 db beépített MEMS mikrofonnal, a 133°-os látómezejű, 20MP kamerával, a mesterséges intelligencia (arcfelismerés, hanglokalizáció, Speaker Tracking, Auto Framing) funkciókkal, az MTouch II. érintőképernyővel és az UVC40 Video Bar-ral kiváló felhasználói élményben lesz része.

mvc400 offfice

Az USB alapú BYOD (bring your own device) eszközök tartalmazzák a kamerát, mikrofont, kihangosítót, így elegendő csak csatlakozni hozzá egy laptop-pal és már indulhat a megbeszélés. Ilyen USB alapú BYOD eszköz a Yealink UVC40 All-in-One USB Video Bar, amely kis tárgyalótermekbe, huddle room-okba ideális választás. A Mesterséges Intelligencia (AI), a 20MP kamera és a 133° szuperszéles látószög valósághű konferenciaélményt biztosít a tárgyalások során. Teljes választékot kínálunk a huddle room-októl a legnagyobb méretű előadótermekigMicrosoft Teams, Zoom, rendszerfüggetlen BYOD és SIP/H.323 videokonferencia-rendszerekből és kiegészítő eszközökből a kapcsolódó szolgáltatásokkal (tervezés, telepítés, tanácsadás, szerviz).

UVC30 CP900 Dual Screen Meeting Set 800x900

Az irodában azoknál az eszközöknél, amiket több ember is használ, a folyamatos fertőtlenítés továbbra is kiemelt fontosságú. Hiszen egy telefon, amelyet többen, többször is használnak, veszélyforrás lehet. Ennek kivédésére nagyszerű választás a Mitel MiVoice antimikrobiális készülékei. A Mitel MiVoice 6920t és MiVoice 6930t antimikrobiális IP telefonjainak műanyag felületeit a BioCote vegyület kezelése védi, amely akár 99,9% -kal gátolhatja a vírusok és baktériumok szaporodását a telefon felületén. Ezt különféle laboratóriumi tesztek támasztják alá, amelyek megfelelnek az ISO alábbi standardjainak: ISO 22196-2011**, ISO 21702-2019** 

mitel

  • Székhely: 1149 Budapest, Róna utca 120-122.
  • +36 1-801-8500, +36 1 273 2150
  • Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • Webáruházunk: voiplaza logo2

Hírlevél feliratkozás


Hozzájárulok ahhoz, hogy adataimat az Assono Magyarország Kft. felhasználja, és részemre ajánlatairól, akcióiról értesítést küldjön. Elolvastam és megértettem az Assono Magyarország Kft Adatvédelmi tájékoztatóját
Top