english flag

Itt az új Yealink prémium- és komfort IP telefoncsalád, a T4U!
Kiemelt

Már raktárról rendelhető a Yealink új, T4U családja prémium- és komfort IP telefonokkal, amely a nagy sikerű T4xP/G és T4S sorozatú telefonok továbbfejlesztett változata.

Az új készülékek gyorsabb hardverrel és egységesített firmware platformmal rendelkeznek, a színes bővítő modullal, új zajcsökkentő technológiával és a dual USB porttal pedig megnövelt felhasználói élményt biztosítanak. Ismerje meg őket!

T43U T46U T48U

A Yealink Optima HD hangtechnológia és az Opus szélessávú kodek, valamint a Smart Noise Filtering és Yealink Acoustic Shield zajcsökkentő technológia együttesen kiváló hangminőséget és kristálytiszta kommunikációt tesz lehetővé. A készülékek a két USB csatlakozáson keresztül képesek a megfelelő adapter csatlakoztatásával Bluetooth és WiFi kapcsolatra, vezetékes USB vagy vezeték nélküli fejbeszélő fogadására, továbbá hanghangfelvételek készítésére is.

A T4U széria a T4S sorozatot váltja fel, valamint bizonyos kifutó T2 típusok helyett - T27G helyett T43U, T29G helyett T46U - is ajánljuk.

T4U T4S

 Az új EXP43 bővítő (DSS) színes kijelzővel, 20 fizikai DSS gombbal és 3 lapozó gombbal rendelkezik, így akár 60 különböző szolgáltatás is felprogramozható. Ezek a multifunkcionális gombok, úgy, mint a BLF, gyorstárcsázás, hívásátirányítás és egyéb hasznos szolgáltatások lehetővé teszik a gyors elérést. Az EXP43 érdekessége, hogy a kijelző háttere a csatlakozó készülék típusának megfelelően lehet fehér (T43U –nál), vagy színes is (T46U, T48U), így a készülékekkel teljes mértékben harmonizáló megjelenést biztosít. EXP43 t4u

A SIP-T43U IP telefon egy jövőt álló üzleti megoldás kibővített funkcionalitással a kiváló kommunikáció megvalósítása érdekében. A 12 vonalas készülék nagyméretű, 3,7 colos, háttérvilágításos kijelzővel rendelkezik, és lehetőséget nyújt az EXP43 billentyűzetbővítő modul csatlakoztatására is. Válassza INT, azaz gyári firmware-es, vagy HU, magyar firmware-es verzióban!

T43U left light on

Az elfoglalt menedzserek és profi szakemberek számára kialakított SIP-T46U IP telefon egy kiemelkedő kommunikációs eszköz, mely a megszokottnál nagyobb teljesítményt garantál. A nagyfelbontású színes TFT kijelző élénk színeivel könnyű használhatóságot tesz lehetővé. A T46U két USB csatlakozásán keresztül képes Bluetooth és WiFi kapcsolatra, valamit USB fejbeszélő fogadására és hanghangfelvételek készítésre is. Válassza INT, azaz gyári firmware-es, vagy HU, magyar firmware-es verzióban!

T46U left light on

A Yealink az új SIP-T48U IP telefonnal egy dinamikus üzleti kommunikációs megoldást mutat be vezetők és sokat telefonáló szakemberek számára, vagy akár elegáns szállodai szobákba és tárgyalókba is kiváló választás. A nagyméretű érintőképernyő gyors és kényelmes kezelést biztosít, és lehetővé teszi az alkalmazások közti egyszerű váltást. A Yealink Optima HD hangtechnológia és az Opus szélessávú kodek, valamint a  Smart Noise Filtering és Yealink Acoustic Shield zajcsökkentő technológia együttesen kiváló hangminőséget és kristálytiszta kommunikációt tesz lehetővé. Válassza INT, azaz gyári firmware-es, vagy HU, magyar firmware-es verzióban!

T48U left light on

Keresse a T4U tesztcsomagunkat most 30% kedvezménnyel!

 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

  • Székhely: 1149 Budapest, Róna utca 120-122.
  • +36 1-801-8500, +36 1 273 2150
  • Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • Webáruházunk: voiplaza logo2

Hírlevél feliratkozás


Hozzájárulok ahhoz, hogy adataimat az Assono Magyarország Kft. felhasználja, és részemre ajánlatairól, akcióiról értesítést küldjön. Elolvastam és megértettem az Assono Magyarország Kft Adatvédelmi tájékoztatóját
Top