english flag

A20 Meeting Bar
Kiemelt

Ismerje meg a Yealink új A20 Meeting Bar videokonferencia-eszközét, amellyel hatékonyabb és élvezetesebb konferenciákat tarthat.

A 2020-as év a home office-ról és a távoli munkavégzésről szólt, így felértékelődött a szerepe a különféle videokonferencia-eszközöknek és megoldásoknak.Fontos, hogy gördülékeny, gyors és hatékony legyen a kommunikáció, amiben segít az új Yealink A20 MeetingBar, amely a kis tárgyalók és huddle room-ok Microsoft Teams kollaborációs eszköze.  

All-In-One felépítésének köszönhetően nem csak a kamera, mikrofonok és a hangszóró, hanem az Android-alapú Microsoft Teams platform (vagy a közeljövőben szintúgy választható Zoom), tartalommegosztás, WiFi és Bluetooth csatlakozás is egyetlen eszközben található, amely közvetlenül a display/TV alá vagy fölé szerelhető. 

A YealinkMeetingBar A20 szükségtelenné teszi egy külön PC vagy Mac használatát a felhő alapú Zoom és Microsoft Teams videó-platformok alkalmazása esetén. Az eszköz által biztosítható tartalommegosztás* és whiteboard segítségével még hatékonyabbá tehető a kollaboráció: a két képernyő használatával lehetővé válik, hogy a beszélgetőpartnerek és tartalom külön jelenhessen meg. 

*Jelenleg a tartalommegosztást a Microsoft Teams Android platform csak vételi üzemmódban támogatja. Az eszköz fel van készítve a vezetékes és vezeték nélküli tartalommegosztásra, de a tartalommegosztás indítása csak a Microsoft egyik következő fejlesztésében várható. 

A 20MP-es kamera 133° szuperszéles látószögű lencsével kimagasló képminőséget biztosít, az elektromos lencsetakaró-redőny pedig a biztonságos védelemért felel. A Mesterséges Intelligencia-funkciók (Auto Framing és Speaker Tracking) még élvezetesebb és hatékonyabb videokonferenciát tesznek lehetővé. A beépített 8 MEMS mikrofontömbbel és a Yealink zajszűrő technológiával az A20 kiváló audiovizuális élményt biztosít a kis tárgyalókban.  

Az Auto Framing és Speaker Tracking funkciókról szóló videonkat ide kattintva megtekintheti.

A20meetingbar

Válassza CTP18 vezérlőpanellel! 

A CTP18 egy olyan 8 colos érintőképernyővel rendelkező vezérlőkonzol, mely videokonferencia végponti eszközökhöz használható. A natív Teams vagy Zoom alatt futó vezérlő segítségével a felhasználók könnyen és gyorsan indíthatnak megbeszélést vagy csatlakozhatnak egy már meglévőhöz. Egyszerű kezelhetőséget és kimagasló használati élményt nyújt a videokonferencia-rendszerekhez. Legyen szó akár Microsoft Teams vagy Zoom rendszerről, a CTP18 videokonferencia vezérlő eszköz még kommunikatívabbá, hatékonyabbá teszi a tárgyalást. 

A képernyő érintésvezérlője messze felülmúlja a hagyományos kijelzőkét. A meeting minden technikai funkciója irányítható egy érintéssel vagy ujjhúzással a kijelzőn, beleértve a kamera előnézetét, beállítását, a résztvevők elrendezését, a felvételt stb.  

A Yealink CTP18 különlegessége, hogy helyi tápellátás (PoE) biztosítása mellett akár vezeték nélkül is csatlakoztatható az A20 rendszerhez. Így nem szükséges kábelezés a képernyő (TV) és az asztal között, ami sok esetben gondot jelentene egy már meglévő tárgyalóban. Amennyiben vezetékes kapcsolatot választ, csupán egyetlen Cat5e kábel szükséges a jel és a táplálás biztosítására a CTP18 és az A20 MeetingBar között. Próbálja ki Ön is! 

a20 ctp18

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

  • Székhely: 1149 Budapest, Róna utca 120-122.
  • +36 1-801-8500, +36 1 273 2150
  • Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • Webáruházunk: voiplaza logo2

Hírlevél feliratkozás


Hozzájárulok ahhoz, hogy adataimat az Assono Magyarország Kft. felhasználja, és részemre ajánlatairól, akcióiról értesítést küldjön. Elolvastam és megértettem az Assono Magyarország Kft Adatvédelmi tájékoztatóját
Top