english flag

Online Yealink videokonferencia bemutató

Online Yealink videokonferencia bemutató az Assono-tól, a Yealink hivatalos magyarországi partnerétől. Jelentkezzen Ön is!

Videokonferencia bemutató videokonferencia segítségével? Igen! 2020. áprilisában az egyik kiemelt partnerünknek tartottunk ingyenes online termékbemutatót a Yealink VC210 Teams edition videokonferencia eszközről.  

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


A VC210 Teams edition egy megfizethető videokonferencia készülék, amelyet kifejezetten Huddle room-okba, kis tárgyalókba és ún. Focus room-okba terveztek.  


Kis terek, egyszerű üzembe helyezés – „minden egyben” felépítés: a VC210 egy integrált eszköz, mely 7 fontos funkciót biztosít a videokonferenciához. A kompakt, könnyű kialakítás kevesebb helyet és minimális kábelezést igényel, miközben akár háromféle módon is rögzíthető és igazi „plug-and-play” eszköz. 

VC210 functions

  • Minden részlete lenyűgöz – Ultra 4K kamera 120° látószöggel: Élethű konferencia élmény  
  • Kristálytiszta hangzás -  Yealink CP900 speakerphone: automatikus hangerő szabályozás  
  • Proximity join  - egy kattintással való csatlakozás a közelben lévő szobából


„Ez  egy fantasztikus innováció és valódi izgalommal fogadjuk ezt a kollaborációs eszközt (VC210), mert lehetőséget ad arra, hogy még szélesebb felhasználói kör használhassa a Teams -t.”

Jared Spataro, Corporate Vice President for Microsoft 365, Microsoft


Bővebb leírást  a VC210-ről a VoIPlaza-n talál erre a linkre kattintva.


Önt is érdekelné egy online termékbemutató? Gondolkozik videokonferencia eszköz beszerzésén? Kérjen időpontot és az Assono Magyarország Kft. – a Yealink magyarországi hivatalos partnere – online bemutatja a Yealink videokonferencia készülékeket MS Teams, SfB vagy akár Zoom licenccel is!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

  • Székhely: 1149 Budapest, Róna utca 120-122.
  • +36 1-801-8500, +36 1 273 2150
  • Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • Webáruházunk: voiplaza logo2

Hírlevél feliratkozás


Hozzájárulok ahhoz, hogy adataimat az Assono Magyarország Kft. felhasználja, és részemre ajánlatairól, akcióiról értesítést küldjön. Elolvastam és megértettem az Assono Magyarország Kft Adatvédelmi tájékoztatóját
Top