english flag

Kihívóból piacvezető, egy év alatt

A piacvezetők élmezőnyében masírozik előre a Mitel a Gartner legfrissebb, vállalati telefónia témában megjelentetett Magic Quadrant című kimutatásában. 

Érdekesség, hogy 2014-ben a Gartner a kihívók közé sorolta a Mitel-t, a 2015-ben is folytatott folyamatos felvásárlásokkal (Aastra, Mavenir, TigerTMS, stb.) azonban a Mitel portfólió számos téren tovább bővült. A Mitel élen jár a hardver alapúról szoftver alapú üzleti kommunikációs megoldásokra történő váltás terén, valamint ő volt az első a piacon, aki a hanghívásokat virtualizálta és ezt applikációba integrálva szállította. „A vállalati telefónia piacán a fókusz a vállalatok által birtokolt hardvarekről áttevődik csupán a legszükségesebb hardverek telepítésére, melyek a kommunikációs hálózatot biztosító, standardizált szoftverek kiszolgálását teszik lehetővé.”

„A Mitel MiVoice MX-ONE telefonközpont több mint húsz éve üzemel a San Diego-i Állami Egyetemen (SDSU), hogy az intézmény a lehető legtöbbet hozza ki telekommunikációs befektetéseikből, emellett olyan platformmal dolgozhatnak, amely a legújabb Unified Communications fejlesztéseket biztosítja. A Mitel MiCollab multi-platform UC szofver MX-ONE integrációjának köszönhetően lehetőségünk nyílik video- és mobil technológiákat is biztosítani a felhasználóink részére 2016-tól.” (Riny Ledgerwood, director of Communications, ETS Voice Services, SDSU.)

A Mitel egyébként az egyetlen márka vállalati kommunikáció terén, amely idén egyszerre öt Magic Quadrant jelentésben is szerepel.

  • 1 Gartner, Magic Quadrant for Unified Communications, October 7, 2015 
  • 2 Gartner, Magic Quadrant for Unified Communications, August 10, 2015
  • 3 Gartner, Magic Quadrant for Unified Communications for Midsize Enterprises, North America, May 5, 2015
  • 4 Gartner Magic Quadrant for Contact Center Infrastructure, Worldwide, May 18, 2015
  • 5 Gartner, Magic Quadrant for Unified Communications as a Service, Worldwide, September 3, 2015

„A vásárlók manapság olyan telekommunikációs kereskedelmi vállalatokat keresnek, melyek megoldásai a lehető legnagyobb mértékben leegyszerűsítik a mindennapi kommunikációs folyamatokat. [...] Az, hogy egyedüli vállalatként jelenünk meg egyszerre öt Gartner Magic Quadrant jelentésben, jól érzékelteti a Mitel portfólió erejét, és azt a kivételes képességet, hogy a legteljesebb körű üzleti kommunikácós megoldást vagyunk képesek biztosítani vásárlóinknak.” (Rich McBee, president and CEO of Mitel)

Mitel termékekért látogasson el a VoIPlaza webáruházba, komplex megoldásokért pedig keresse az Assono szakembereit!

  • Székhely: 1149 Budapest, Róna utca 120-122.
  • +36 1-801-8500, +36 1 273 2150
  • Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • Webáruházunk: voiplaza logo2

Hírlevél feliratkozás


Hozzájárulok ahhoz, hogy adataimat az Assono Magyarország Kft. felhasználja, és részemre ajánlatairól, akcióiról értesítést küldjön. Elolvastam és megértettem az Assono Magyarország Kft Adatvédelmi tájékoztatóját
Top