english flag

Egy klikk és más semmi…

Tiz- vagy tizenegy-jegyű szám, esetleg több. Ennyit kell tárcsázni minden egyes telefonhíváshoz.

Ha ezt naponta több tucatszor megtesszük, akkor nem csak tíz-tizenöt perc megy el a munkaidőnkből feleslegesen, hanem jó esélyünk van arra is, hogy egyszer-kétszer téves számot hívunk.

Amikor a képernyőről vagy egy papírról olvassuk a telefonszámot, és közben tárcsázunk, akkor arra koncentrálunk, hogy helyesen üssük be a számokat. Ehelyett felkészülhetnénk inkább arra, hogy mit és hogyan mondjunk a beszélgetés során üzletfelünknek, partnerünknek.

Ne fárasszuk magunkat felesleges koncentrációval, és ne töltsünk naponta értékes perceket olyan tevékenységgel, amit sokkal hasznosabban tölthetnénk!

Dial Helper mouse2A PC-ről egérkattintással történő telefonhívás (click-to-call vagy click-to-dial) az alközpontokhoz kifejlesztett szoftver-alkalmazásoknál már régóta megoldott. Sokféle CTI (Computer-Telephony Integration, számítógép és telefon integrációja) szoftver, softphone támogatja ezt a szolgáltatást. Többféle központi (vállalati) és személyes telefonkönyvekből, call center illetve kampánymenedzselő szoftverekből, de akár megfelelő CTI illesztőszoftver segítségével Microsoft, IBM és más irodai, CRM és ERP rendszerekből is hívhatunk ott tárolt telefonszámokat egyetlen egérkattintással.

Nem mindig és nem minden telefonközponthoz egyszerű ilyen szoftvert illeszteni.

CorpDir webes vállalati telefonkönyv többféle telefonközponthoz, de akár közvetlenül IP (SIP) telefonokhoz közvetlenül is illeszthető, és így megvalósítható a kattintással történő hívás.

Az Assono CAR a telemarketing, telesales, ügyfél-elégedettségi felmérés, közvéleménykutatás, rendezvényszervezés és még sok más területen nyújt segítséget. Kedvező ára mellett az olcsón – IP telefonokkal, alközpont és call center nélkül – megvalósítható kattintásos hívásindítás teszi jól használható eszközzé.

Jó lenne még egyszerűbben, nem csak egy adott szoftverből hívni egérkattintással? Például egy weboldalon, e-mailben, táblázatban, szövegben csak kijelölne az egérrel egy telefonszámot, amit azonnal hívhatna automatikusan? Nem lehetetlen. Hamarosan bemutatjuk a megoldást.

  • Székhely: 1149 Budapest, Róna utca 120-122.
  • +36 1-801-8500, +36 1 273 2150
  • Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • Webáruházunk: voiplaza logo2

Hírlevél feliratkozás


Hozzájárulok ahhoz, hogy adataimat az Assono Magyarország Kft. felhasználja, és részemre ajánlatairól, akcióiról értesítést küldjön. Elolvastam és megértettem az Assono Magyarország Kft Adatvédelmi tájékoztatóját
Top