Aastra BluStar Ecosystem

Az Aastra Blustar Ecosystem egy forradalmian új videokonferencia és csoportmunka-támogató rendszer. Az Aastra MX-ONE rendszerbe integráltan, vagy rendszerfüggetlen megoldásként is működhet. Asztali video terminál, konferenciatermi, PC és iPad, iPhone klienseket választhat.

Videotelefonok

Az Assono kínálatában a felső kategóriás Aastra BluStar 8000i asztali média terminál és a magas műszaki színvonala mellett kedvező árú Yealink VP530 IP videotelefont is megtalálja. Mindkét készülék nem csak az Aastra és NEC, hanem más, nyílt szabványú (SIP, H.264) IP platformon is jól használhatóak.

NEC SV8100 softphone és video kliens (SP310)

Az SP310 Softphone egy igazi UCC eszköz, használatával hang- és videohívásokat, vagy akár videokonferenciát is kezdeményezhet és fogadhat a személyi számítógépéről. Használhatja az alkalmazás-megosztást, az üzenetküldést, és a vállalati telefonkönyvet is.

product

Az NEC SV9100 alközpont MCU egységének köszönhetően megvalósítható akár 4 fős videokonferencia olyan SIP telefonok segítségével, mint például a Yealink VP-T49G videotelefon.