Bittel szállodai telefonkészülékek

A Bittel szállodai telefonok nem csak a 3* kategóriától kötelező kellékek szerepét töltik be, hanem a szállodai szolgáltatások értékesítésének eszközei. Egyes modellek a vendégek szórakozását, valamint az okostelefonok, tabletek és más eszközök töltését is ellátják.

Jacob Jensen dizájn szállodai  telefonok

A Jacob JensenTM telefonokat a világhírű dán Jacob Jensen stúdió tervezte. A modern vonalú, igényes szállodai szobákba tökéletesen illeszkedő Jacob Jensen készülékek különböző funkciókkal vannak felszerelve. Az egyedi design teszi teljessé a szoba berendezését.

NEC analóg szállodai telefonok

A NEC BaseLine Pro kijelzős, valamint a BaseLine kijelző nélküli analóg telefonok az elegáns megjelenésüknek, kialakításuknak és funkcióiknak köszönhetően szállodai szobákba és irodai használatra is kiválóan alkalmasak. Nagy logózható felirat cimkéjük van.

IP szállodai telefonok

A szállodákban egyre több teljesen IP telefonrendszer jelenik meg. Előnyük, hogy az IP TV –vel és az Internet szolgáltatással azonos LAN hálózaton használhatók. Ezért szobai készülékként, irodai, recepciós és egyéb célra is indokolt lehet SIP készülékek választása.