Assono Techblog

Assono Techblog - Techblog

Mobileszköz párosítása IP telefonnal - MobileLink mobilintegráció a Mitel 6900 IP telefonkészülekein

Szerző: Assono Marketing, 2017. 09. 18.
Mitel

6940 Mobile  Sync

Használja ki az asztali IP telefonok és mobil készülékek összes előnyét együtt! Az asztali IP készülék kitűnő hangminősége, kényelmes használata, a nagyobb kijelző nyújtotta előnyök és az okostelefonok mobilitása együttesen korábban nem tapasztalt hatékonyságot nyújt Önnek.

Tovább olvasom »

Yealink IP telefonok - Milyen előnyei vannak a standard USB portoknak?

Szerző: Assono Marketing, 2016. 12. 05.

yealinkiptelefonokUSBVessen egy pillantást a vezetékes telefonjára. Mit gondol, vajon az Ön készüléke tudja nyújtani azokat a legkorszerűbb tulajdonságokat, amelyek egy elfoglalt szakember számára szükségesek a hatékony munkavégzéshez, vagy csupán egy idejét múlt ereklye az asztalán?

 

Tovább olvasom »

Vállalati telekommunikációs újdonságok 2016-ban

Szerző: Assono Marketing, 2015. 12. 08.
SIP telefon, NEC, Yealink, Mitel, Telefonközpont, Alphatech

2016 22015 meglehetősen termékeny volt, a legnagyobb gyártók sorra jelentették be a legkülönbözőbb újításaikat, ezek közül jó néhányat kézhez is kaptunk idén. Lássuk, milyen nyomot hagyott a vállalati telekommunikációban az idei év, milyen új eszközökkel lettük gazdagabbak, és mit várhatunk a következő évtől!

Tovább olvasom »

Mit is tud a legfrissebb MX-ONE (TSE) 6.0?

Szerző: Assono Marketing, 2015. 10. 02.
Korszerűsítés, Mitel, Telefonközpont, MX-ONE

MX-ONE 2 v2Az MX-ONE telefonrendszer gyökereit még az Ericsson háza táján kell keresnünk, majd a gyártó telekommunikációs részlegét felvásárló Aastra fejlesztette tovább, aminek köszönhetően napjainkra a világ egyik legstabilabb IP telefonközpontjává vált. Ma a Mitel kezei alatt sem állt meg a fejlődés, máris itt a legújabb, Mitel MiVoice MX-ONE (TSE) 6.0 verzió, mely ismét számos fejlesztést tartogat.

Tovább olvasom »

Ingyenes tanulmány a jövő vállalatának legfőbb kommunikációs eszközéről

Szerző: Assono Marketing, 2015. 07. 01.
Mitel, Konferenciatelefon, Kollaboráció

MiVoice konferenciatelefon vágottA Mitel MiVoice Konferenciatelefonnal csupán néhány hónapja kezdtünk részletesebben foglalkozni, de ezalatt az idő alatt radikálisan megváltoztatta véleményünket a telekonferenciáról. A Mitel megreformálta a kategóriát egy valóban innovatív és sokoldalú megoldással. Nem csupán telekonferenciáról van szó, a prezentációs, webes és kollaborációs funkcióknak hála a tárgyalótermekben feleslegessé válik a laptopok és tabletek megléte, minden feladatot képes egyetlen készülék ellátni.

Tovább olvasom »